Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εσείς είστε η εικόνα και το μέλλον του Ολυμπιακού»

«Εσείς είστε η εικόνα και το μέλλον του Ολυμπιακού»
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 - 20:31

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Τρίτης (19/02) η Ακαδημία του Ολυμπιακού, με τους Ρικάρντο Πέρες, Κριστιάν Καρεμπέ και Δημήτρη Αγραφιώτη να παίρνουν τον λόγο και να μιλούν στους νεαρούς αθλητές των Πειραιωτών.

Μεταξύ άλλων οι «ερυθρόλευκοι» ευχαρίστησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και Πέδρο Μαρτίνς για τη στήριξη και το ενδιαφέρον που έχουν προς τα φυτώρια του συλλόγου, ενώ τόνισαν στους παίκτες ότι θα αποτελέσουν το μέλλον του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρικάρντο Πέρες τόνισε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε, με βάση τη φιλοσοφία μας. Εσείς είστε η εικόνα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Μπορεί να έχουμε το καλύτερο επιτελείο, που το έχουμε, μπορεί να έχουμε την καλύτερη πρώτη ομάδα, που την έχουμε, μπορεί να έχουμε έναν ηγέτη, ο οποίος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για όλους εμάς στον Ολυμπιακό και για τον Σύλλογο συνολικά, αλλά η εικόνα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, είστε ΕΣΕΙΣ! Οι αθλητές μας! Στόχος μας είναι πάντα να πλάθουμε καλούς παίκτες, πρωταθλητές, αλλά και παράλληλα, καλά παιδιά, καλούς χαρακτήρες. Σωστούς ανθρώπους! Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη, για την προσπάθεια που κάνει για εμάς. Αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είναι κοντά μας και πάντα δείχνει ενδιαφέρον για όλους εμάς. Για όλους εσάς. Συνεχίστε τη δουλειά. Απορροφήστε γνώση. Ποδοσφαιρική και μη. Και εύχομαι να έχετε όλοι σας υγείας και δύναμη!».

Από την πλευρά του ο Κριστιάν Καρεμπέ υπογράμμισε ότι η Ακαδημία ενδιαφέρει πάρα πολύ τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τόνισε στους «ερυθρόλευκους» ότι το μέλλον είναι μπροστά τους.

«Εσείς είστε το μέλλον του Συλλόγου. Ο κ. Μαρινάκης ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την Ακαδημία του Ολυμπιακού και χαίρομαι που βλέπω τόσα παιδιά εδώ, να φορούν περήφανα του σήμα του Ολυμπιακού στην καρδιά. Να είστε αφοσιωμένοι στη δουλειά σας, όπως να είστε και στο σχολείο. Να δέχεστε όλες τις συμβουλές που σας δίνουν οι προπονητές σας και να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο. Να μην το βάζετε κάτω και να ξέρετε ότι το μέλλον είναι μπροστά σας. Φυσικά υπάρχει και θέλουμε να υπάρχει σύνδεση πρώτης ομάδας και Ακαδημίας. Για αυτό είναι και ο κ. Μαρτίνς εδώ. Όπως παρακολουθεί και τα παιχνίδια σας, αλλά και τη συνολική σας πρόοδο. Συνεχίστε να πηγαίνετε μπροστά, με θέληση και πάθος. Καλή χρονιά σε όλους!».

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Αγραφιώτης, ο οποίος επισήμανε στους παίκτες της ομάδας ότι πρέπει να είναι υπερήφανοι που φορούν τη φανέλα με το σήμα του Ολυμπιακού στο στήθος.

«Να είστε περήφανοι. Γιατί φοράτε το σήμα του Ολυμπιακού στην καρδιά. Να είστε περήφανοι, γιατί ανήκετε σε μία από τις καλύτερες Ακαδημίες της Ευρώπης! Και έχτε τόσο καλούς προπονητές, αλλά και έναν Πρόεδρο που δίνει τόσο μεγάλη βαρύτητα σε όλους εσάς. Εύχομαι σε όλους σας υγεία, καλή πρόοδο και όσο θα είστε εδώ, στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, να είστε σαν σφουγγάρι. Να απορροφάτε όλες τις συμβουλές που σας δίνουν οι προπονητές. Θα δείτε ότι κάπου στο μέλλον, θα σας χρειαστούν!».

Διαβάστε επίσης

Το μέλλον του Θρύλου έκοψε την πίτα του! (pics)

Το μέλλον του Θρύλου έκοψε την πίτα του! (pics)

Παρουσία των Πέδρο Μαρτίνς, Κριστιάν Καρεμπέ και Δημήτρη Αγραφιώτη, η Ακαδημία του Ολυμπιακού έκοψε την πίτα της στο Ρέντη, στέλνοντας μήνυμα για υγεία, ευτυχία και «ερυθρόλευκες» επιτυχίες.