Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαλάρα και άνετο «διπλό» των Νέων

Μπαλάρα και άνετο «διπλό» των Νέων
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 14:39

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό. Σε ένα ματς που κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό, είχε τον απόλυτο έλεγχο, έβαλε τρία γκολ, είχε δοκάρι και κατάκτησε δικαιότατα τους 3 πόντους με το «διπλό» που σημείωσε.

Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» είχαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων. Χαρακτηριστικό είναι πώς κέρδισαν 4 κόρνερ στα πρώτα 16 λεπτά του ματς, αναζητώντας από την αρχή το γκολ. Το οποίο τελικά ήρθε στο 35' με το πλασέ του Ντουμάνη μέσα από την περιοχή (0-1). Ο Ολυμπιακός άγγιξε το 0-2 πριν το φινάλε του ημιχρόνου, αλλά ο Μαρίνος στο 44' σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Παρδαλού.

Στο δεύτερο μέρος ο Θρύλος ανέβασε... στροφές, βελτίωσε την απόδοσή του και σημείωσε άλλα δύο γκολ. Το πρώτο με το σουτ του Βοΐλη στο 55' που έδωσε... αέρα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό. Για να έρθει στις καθυστερήσεις (90'+1) ο Φέκκας, που είχε μπει αλλαγή στο δεύτερο μέρος, και με σουτ να διαμορφώσει το τελικό 0-3 για τον Ολυμπιακό.

Παναιτωλικός Κ19: Παρδαλός, Μελιάδης, Τσιάντης, Φρατζέσκος, Σκόνδρας, Παναγιωτίδης, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Διγκόζης, Γρηγοριάδης, Μπακαδήμας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Στουρνάρας, Ράμα, Μποσκουΐδης, Γκοτζαμανίδης (75' Τσερκώνης), Μαρτίνης, Ξενιτίδης (69' Φέκκας), Νεοφυτίδης, Μαρίνος, Ντουμάνης, Βοΐλης, Μπουλάρι (66' Γλυνός).

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος ήταν καταιγιστικός!

Ο Θρύλος ήταν καταιγιστικός!

Η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού νίκησε 4-0 την αντίστοιχη του ΟΦΗ στην Κρήτη και κατέκτησε, πανηγυρικά, την πρώτη θέση στον όμιλό της.