Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο βήμα για το 3ο σερί πρωτάθλημα

Το πρώτο βήμα για το 3ο σερί πρωτάθλημα
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 - 09:33

Η ώρα του Final-4 έφτασε. Το απόγευμα (17:00) η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα, στο δεύτερο ημιτελικό που διεξάγεται στο Αγρίνιο. Οι Έφηβοι του Θρύλου θέλουν να πάρουν μια ακόμα νίκη, καθώς έκλεισαν την κανονική περίοδο με 4 συνεχόμενες, ενώ είναι αήττητοι για 11 ματς στη σειρά.

Και να κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα που απομένουν για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα για τρίτη σερί χρονιά. Πρέπει να σημειωθεί πώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι η πολυνίκης ομάδας στο πρωτάθλημα Κ17, καθώς έχουν κατακτήσει τον τίτλο 5 φορές στα 10 πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί.

Συν τοις άλλοις, πρέπει να σημειωθεί πώς ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στον α’ όμιλο με απολογισμό 17 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες, συγκεντρώνοντας 56 πόντους, σκοράροντας 69 γκολ και δεχόμενος 24. Με κορυφαίους σκόρερ για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη τους Κατσαβάκη και Σουρλή με 10 γκολ. Ο Έλληνας τεχνικός έχει δουλέψει κατάλληλα με τους παίκτες του, για να μπορέσουν να φτάσουν στο στόχο τους, ένα ακόμα πρωτάθλημα Εφήβων της Superleague.

Διαβάστε επίσης

«Να δείξουμε τι αξίζουμε»

«Να δείξουμε τι αξίζουμε»

Για τη συμμετοχή της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού στο επερχόμενο Final-4 του πρωταθλήματος μίλησε ο Θωμάς Γούλας…