Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εύκολα οι Νέοι...

Εύκολα οι Νέοι...
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 01:04

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε τη νίκη με 2-0 στο Ρέντη κόντρα στην αντίστοιχη του Λεβαδειακού για την 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Πέρες είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και με γκολ των Φέκκα και Νεοφυτίδη πήραν το τρίποντο.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε γενικές γραμμές έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ, αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Πέρες): Στουρνάρας, Ντουμάνης, Πέιος, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Μαρίνος, Φέκκας, Κατσαβάκης, Βοΐλης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μπουλάρι, Νικόλης, Γλυνός.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Αριαν Τζούμπα): Ζωγράφος, Κολιμάτσης, Γκένες, Λιάγκας, Τσάπρας, Σπίρι, Νικολάου, Μακρής, Κυριαζής, Νίκας, Μολές.

Διαβάστε επίσης

«Γλέντι» επί του ΠΑΟ και στους Νέους!

«Γλέντι» επί του ΠΑΟ και στους Νέους!

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού εκτός έδρας για την εξ αναβολής 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν.