Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ερυθρόλευκο» Παγκύπριο τουρνουά!

«Ερυθρόλευκο» Παγκύπριο τουρνουά!
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 08:50

To τουρνουά των κλιμακίων του Ολυμπιακού στην Κύπρο, επιστρέφει! Το Παγκύπριο τουρνουά, που το 2019 έβαλε γερά θεμέλια για να γίνει θεσμός, θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 4-5/1 του 2020.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2008 έως και το 2011. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του «Elite Sporting Club» στην Λάρνακα.

Οι αγώνες θα γίνουν υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Θοδωρή Ελευθεριάδη και του Διευθυντή του Δικτύου Σχολών της Ακαδημίας, Βασίλη Νάνου.

Διοργανωτής είναι το σωματείο Soccer World Cyprus, που έχει την ευθύνη ανάπτυξης του Δικτύου των Σχολών των «ερυθρόλευκων» στην Κύπρο.

Ο Νάνος και οι συνεργάτες του θα βρεθούν στην Κύπρο, προκειμένου να δουν από κοντά το βαθμό προόδου των νεαρών «ερυθρόλευκων» και να… ανιχνεύσουν το κυπριακό ταλέντο, το οποίο με την ανάλογη καθοδήγηση θα είναι μελλοντικά σε θέση να διεκδικήσει μια θέση στην ακαδημία των Πειραιωτών.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά από όλες τις Σχολές της Κύπρου!

Απώτερος στόχος της διοργάνωσης είναι αφενός ο έλεγχος προόδου των κλιμακίων της Κύπρου και η αξιολόγηση του έργου που επιτελείται και αφετέρου η παρακολούθηση του έμψυχου υλικού.

Το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού στην Κύπρο απλώνεται σε όλες τις επαρχίες, ενώ πρόσφατα τιμήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού οι Σχολές της Κύπρου είναι από τις πρώτες του Δικτύου, το οποίο πλέον αριθμεί 45 Σχολές!

Φέτος συμπληρώθηκαν 20 χρόνια συνεργασίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με το σωματείο Soccer World Cyprus…

Διαβάστε επίσης

Έμεινε στην ισοπαλία η Κ19

Έμεινε στην ισοπαλία η Κ19

Οι νέοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.