Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την Κ17

Ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την Κ17
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 11:19

Δυνατό ντέρμπι έχει σήμερα η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού, η οποία στις 12:00 αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, στο Ρέντη. Η Κ17 του Θρύλου προελαύνει, στον πρώτο όμιλο της εφετινής διοργάνωσης και θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της, στον δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου. Σε 11 αγώνες η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έχει συγκεντρώσει 26 πόντους και κάθεται αναπαυτικά στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας αφήσει πίσω της τον Αστέρα Τρίπολης, στη δεύτερη θέση, με 24 βαθμούς.

Η ΑΕΚ βρίσκεται πιο χαμηλά στη βαθμολογία, με 16 πόντους σε 11 αγώνες, όμως το σημερινό ματς παραμένει πάντα ένα ντέρμπι, ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Αστέρας υποδέχεται σήμερα τον τρίτο της βαθμολογίας Ατρόμητο και η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στους 3 πόντους (24 έναντι 21). Και το ματς του Θρύλου, αλλά και εκείνο του Αστέρα αποκτούν ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία. Το ματς με την ΑΕΚ διεξάγεται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

???? MATCHDAY ⚽️ Ολυμπιακός Κ17 - ΑEΚ K17 #derby #olyfcacademy #olympiacos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC Academy (@olyfcacademy) στις

Διαβάστε επίσης

Έμεινε στην ισοπαλία η Κ19

Έμεινε στην ισοπαλία η Κ19

Οι νέοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.