Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κοπή πίτας στις κεντρικές Σχολές του Θρύλου!

Κοπή πίτας στις κεντρικές Σχολές του Θρύλου!
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 - 14:52

Ο Θρύλος είναι όλα τα τμήματά του, η πρώτη ομάδα, η Ακαδημία και οι Σχολές του! Με όλο το δυναμικό τους στις επάλξεις, οι κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Πέμπτη 13/2 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ρέντη και παρουσία της Διοίκησης της Ακαδημίας, των Σχολών αλλά και των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας, Κώστα Τσιμίκα και Γιώργου Ξενιτίδη, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους!

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Αντώνης Πίκουλας μίλησε αναφερόμενος στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Σχολές ενώ τόνισε την ανάγκη αλλά και το όραμα της διοίκησης, η Ακαδημία να στελεχώνεται αποκλειστικά από παιδιά των Σχολών. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το νέο τμήμα Κ9 του συλλόγου, δείχνει το δρόμο, αφού αποτελείται μόνο από παιδιά των Σχολών του Ολυμπιακού!

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Δικτύου Σχολών, κ. Βασίλης Νάνος, συνεπικουρούμενος από τους συνεργάτες του, Έλσα Πιτσάκη και Χρήστο Σολωμό, ευχαρίστησε τους γονείς για το γεγονός ότι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις Σχολές του Θρύλου, κόβοντας στη συνέχεια την πίτα!

Κώστας Τσιμίκας και Γιώργος Ξενιτίδης εκπροσώπησαν την πρώτη ομάδα, με τα παιδιά να μην τους αφήνουν στην κυριολεξία σε ησυχία, με τα αυτόγραφα και τις φωτογραφίες να μη σταματούν ενώ ο Λεόνε έδωσε τον τόνο και ενθουσίασε τα μελλοντικά «ερυθρόλευκα» αστέρια!

Το «παρών» έδωσε και ο προπονητής του Ολυμπιακού Κ17, κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης, ενώ οι Κώστας Βλαντούσης (σχολή Ρέντη), Φοίβος Κεφάλας (σχολή Καραϊσκάκη) και Γιάννης Μάντος (σχολή Βοτσαλάκια) μίλησαν εκ μέρους κάθε σχολής και ευχήθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τους τρόπο.

Στην πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, ο μικρός Γιώργος από τη σχολή Καραϊσκάκη, που πρόσφατα τέθηκε εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού, έστειλε τις ευχές του και αποθεώθηκε!

Διαβάστε επίσης

«Βαριά» ήττα, αλλά σταθερά στην κορυφή...

«Βαριά» ήττα, αλλά σταθερά στην κορυφή...

Η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε με 6-1, εντός έδρας, για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, παραμένει πρώτη και με διαφορά...