Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η Super League παρουσιάζει το πανόραμα του τελικού!

Η Super League παρουσιάζει το πανόραμα του τελικού!
Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020 - 15:30

Η Super League διοργάνωσε για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα Super League K17 και η ανάδειξη του Πρωταθλητή θα γίνει μέσα από τον Τελικό του Πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου και ώρα 18:45 στο Δ.Α.Κ. Λαμίας.

Ο τελικός του Πρωταθλήματος Super League K17 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί ζωντανά στο Youtube και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

Η ιστοσελίδα της Super League φιλοξενεί δηλώσεις των προπονητών των δύο ομάδων, του Δημήτρη Μαυρογενίδη του Ολυμπιακού και του Αποστόλη Παπαβασιλείου του ΠΑΟΚ.

Δείτε επίσης, τα στατιστικά στοιχεία της περιόδου 2019-2020, καθώς και αναλυτικά στοιχεία (ομαδικά και ατομικά στατιστικά, συμμετοχές και τέρματα) του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στον τελικό.

Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες αφού θα πραγματοποιηθεί μετά από μεγάλη αγωνιστική αποχή και εν μέσω μιας πρωτόγνωρης πραγματικότητας.

Και οι δύο ομάδες εκπροσωπούν όλα τα παιδιά των ομάδων και από τους δύο ομίλους.

Και αυτών δηλαδή που συνέχισαν να προπονούνται κατά τη διάρκεια της αποχής αλλά και εκείνων που αναγκαστικά σταμάτησαν.

Είμαστε αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα αλλά πάνω απ’ όλα θέλουμε να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να το ευχαριστηθούμε».

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΠΑΟΚ): «Είμαστε χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους, έπειτα από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώσαμε.

Βρισκόμαστε στο κλείσιμο μιας ιδιαίτερης χρονιάς.

Μιας χρονιάς ελκυστικού ποδοσφαίρου, ως συνέχεια της πολυετούς εκπαίδευσης και προετοιμασίας των παιδιών για να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο, πάντα εναρμονισμένοι με τις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά, λοιπόν, η συμμετοχή σε έναν ακόμα τελικό, αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας των παιδιών.

Εύχομαι στους παίκτες και των δύο ομάδων υγεία και να συνεχίσουν να ονειρεύονται!»

Πηγή: slgr.gr

Διαβάστε επίσης