Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η ακαδημία του Ολυμπιακό συνεχίζει… ηλεκτρονικά!

Η ακαδημία του Ολυμπιακό συνεχίζει… ηλεκτρονικά!
Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 - 13:43

Κοντά στα παιδιά με e-learning η Ακαδημία του Ολυμπιακού. Η δουλειά συνεχίζει, ακόμη και εν μέσω καραντίνας. Διαβάστε πως:

Η στενάχωρη αλλά αναγκαία πραγματικότητα του δεύτερου lockdown στο οποίο μπήκε η χώρα μας από σήμερα, βρίσκει τους ανθρώπους της Ακαδημίας του Ολυμπιακού σε απόλυτη ετοιμότητα.

Με απόλυτο σεβασμό στους αθλητές μας και στις οικογένειές τους και έχοντας προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια, η μέθοδος της διδασκαλίας και εκπαίδευσης από απόσταση (e-learning) ενεργοποιείται και πάλι. Σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα των συνεργατών μας, η Ακαδημία του Ολυμπιακού θα είναι και πάλι κοντά σε όλα τα παιδιά παρέχοντάς τους όλο το υλικό που χρειάζονται προκειμένου να μείνουν ενεργοί.

Προπονητές φυσικής κατάστασης, φυσικοθεραπευτές, αναλυτές, διατροφολόγος και ψυχολόγος, συμβάλλουν στη μη διακοπή της εκπαίδευσης των παιδιών σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο αυτή τη δύσκολη περίοδο, κάτι που συνιστά προτεραιότητα όλων μας στην Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Όπως και στην πρώτη περίοδο της καραντίνας έτσι και τώρα τα παιδιά της Ακαδημίας αλλά και των Σχολών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό θα έχουν όλα όσα χρειάζονται.

Μείνετε ασφαλείς

Ευχάριστο το μήνυμα της ακαδημίας του Θρύλου!

Διαβάστε επίσης