Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμοι οι μικροί για το Final Four των Κ15!

Έτοιμοι οι μικροί για το Final Four των Κ15!
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 - 23:18

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Κ15 για το Final Four του πρωταθλήματος και τον ημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό την Κυριακή 20/3 στις 14:00 (Novasports Start), στο Αγρίνιο.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Τάσος Πάντος επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του και αναλυτικά συμπεριλήφθηκαν οι:

Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Καρακώστας, Πλης, Φίλης, Κωστούλας, Δαρβίρας, Ζουριδάκης, Σβίλλιας Πανώριος, Γιωτόπουλος, Γκρόζος, Ρουμελιώτης, Τζώρτζης, Οσάφι, Τσερεβελάκης, Κτενάς, Μιχαηλίδης, Γκόγκος, Μανωλάκος, Τσιρίνης.

Πάντος: «Θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

Για το Final Four των Κ15, μίλησε ο προπονητής των Παίδων του Ολυμπιακού, Τάσος Πάντος: «Στον ημιτελικό παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς και θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σεζόν που έχουμε κάνει και θέλουμε να δείξουμε την ποιότητά μας στο χορτάρι, ο στόχος ήταν εξαρχής η παρουσία μας στο Final Four κάτι που επετεύχθη.

Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και σε ολόκληρο το επιτελείο, θα αγωνιστούμε όπως οφείλει να κάνει ο Ολυμπιακός με στόχο τη νίκη».

Πλης: «Δουλέψαμε για να φτάσουμε εδώ»

Ο αρχηγός των Παίδων του Ολυμπιακού, Κωσταντίνος Πλης, δήλωσε: «Σαν ομάδα ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχουμε ένα καταπληκτικό Final Four.

Είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή για όλους τους παίκτες που θα συμμετάσχουν. Είναι μια περίοδος που θα χορτάσουμε το ποδόσφαιρο και θα χαρούμε όλοι αυτές τις στιγμές.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα μας μείνουν πολλές και ωραίες αναμνήσεις.

Προσωπικά ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία, με τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου.

Είναι μια περίοδος απαιτητική και θέλει ειδική μεταχείριση. Από την αγωνιστική περίοδο πριν τα Final Four, έχουμε δει ότι κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να είναι σίγουρο.

Προετοιμαστήκαμε, δουλέψαμε και είμαστε έτοιμοι για τον ημιτελικό. Σκοπεύουμε σαν ομάδα να ολοκληρωθεί η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ελπίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης