Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Κ15: Ημιτελικός-«αιώνιο» ντέρμπι με τον ΠΑΟ, με φόντο τον τελικό!

Ολυμπιακός Κ15: Ημιτελικός-«αιώνιο» ντέρμπι με τον ΠΑΟ, με φόντο τον τελικό!
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 - 10:30

Η πιο μεγάλη ώρα, μέχρι την επόμενη, είναι ΤΩΡΑ, για την ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού! Ο Ολυμπιακός, μαζί με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν φτάσει στο Final 4 του Αγρινίου και βλέπουν την κούπα πολύ κοντά πλέον. Δύο βήματα έμειναν και το πρώτο γίνεται σήμερα κιόλας, στις 14:00. Εκείνη την ώρα αρχίζει ο ημιτελικός της ομάδας Παίδων του Ολυμπιακού, με τους «πράσινους», στο γήπεδο του Παναιτωλικού, για την τελική φάση του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ Κ15.

Ο Τάσος Πάντος επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές για το ταξίδι στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Καρακώστας, Πλης, Φίλης, Κωστούλας, Δαρβίρας, Ζουριδάκης, Σβίλλιας Πανώριος, Γιωτόπουλος, Γκρόζος, Ρουμελιώτης, Τζώρτζης, Οσάφι, Τσερεβελάκης, Κτενάς, Μιχαηλίδης, Γκόγκος, Μανωλάκος, Τσιρίνης.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σεζόν που έχουμε κάνει και θέλουμε να δείξουμε την ποιότητά μας στο χορτάρι, ο στόχος ήταν εξαρχής η παρουσία μας στο Final Four κάτι που επετεύχθη. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και σε ολόκληρο το επιτελείο, θα αγωνιστούμε όπως οφείλει να κάνει ο Ολυμπιακός με στόχο τη νίκη», δήλωσε σχετικά ο Τάσος Πάντος.

«Προετοιμαστήκαμε, δουλέψαμε και είμαστε έτοιμοι για τον ημιτελικό. Σκοπεύουμε σαν ομάδα να ολοκληρωθεί η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα», είπε από την πλευρά του ο Τάσος Πλης.

Διαβάστε επίσης