Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαυρογενίδης: «Διεκδικούμε τον τίτλο του πρωταθλητή, να είμαστε φιλόδοξοι, ανταγωνιστικοί»

Μαυρογενίδης: «Διεκδικούμε τον τίτλο του πρωταθλητή, να είμαστε φιλόδοξοι, ανταγωνιστικοί»
Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023 - 13:40

Στο Βόλο βρίσκεται η ομάδα ποδοσφαίρου Εφήβων του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή της στο Final-4 της Super League Κ17 (8-11/6).

Σήμερα, Πέμπτη (8/6) στις 17:00, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Άρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για τον πρώτο ημιτελικό της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, με στόχο την πρόκριση στον κυριακάτικο (11/6, 17:00) τελικό, κόντρα στο νικητή του άλλου ζευγαριού, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Θρύλου, Δημήτρης Μαυρογενίδης, δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που θα λάβουμε μέρος στο Final-4 για μία ακόμη χρονιά και διεκδικούμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Ήταν μία μεγάλη σε διάρκεια σεζόν, η οποία είχε πολλά παιχνίδια για τις ομάδες και αρκετές, όμως, δυσκολίες. Μία σεζόν, όμως, η οποία θα πρέπει να τονιστεί, πως στη διαδικασία εκπαίδευσης και εξέλιξης των παιδιών και της ομάδας ήταν αρκετά δημιουργική. Το Final-4 είναι μία διοργάνωση η οποία έχει ως στόχο την εξέλιξη και την εκπαίδευση των παιδιών και θέλουμε να παρουσιαστούμε φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό και να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό και να ευχηθώ να έχουμε καλά παιχνίδια».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης