Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με «οδηγούς» τους Μουζακίτη, Κωστούλα!

Με «οδηγούς» τους Μουζακίτη, Κωστούλα!
Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023 - 14:37

Να φτάσει στην κορυφή και στο πρωτάθλημα της Κ17 θέλει ο Ολυμπιακός, με το Final-4 να διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό του Βόλου και στο οποίο συμμετέχουν ο Άρης (αντίπαλος στα ημιτελικά), ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Δύο από τα μεγάλα «όπλα», τα οποία θα έχει στη διάθεση του ο προπονητής των Εφήβων, Δημήτρης Μαυρογενίδης για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, θα είναι ο Χρήστος Μουζακίτης και ο Χαράλαμπος Κωστούλας!

Αμφότεροι έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς. Πως εκτός από την Κ17 του Ολυμπιακού, έχουν στελεχώσει με μεγάλη επιτυχία και την Κ19, ενώ έχουν πάρει και την ευκαιρία τους με την ομάδα Β’ του συλλόγου.

Αναφορικά με τον Χρήστο Μουζακίτη, πρόκειται για ένα παιδί, το οποίο «λύνει» και «δένει» στη μεσαία γραμμή και μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο ως «εξάρι», αλλά και ως «οκτάρι».

Από εκεί και πέρα, με τα χρώματα της ομάδας Νέων, ο Κωστούλας «σάρωσε» στην κορυφή της επίθεσης, σκοράροντας εννιά γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ, σε 14 ματς. Υπενθυμίζεται, πως ο πιτσιρικάς είναι ο γιός του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού, Θανάση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης