Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Mάγκικο «διπλό» για τους Παίδες, 1-0 τον Παναθηναϊκό!

Mάγκικο «διπλό» για τους Παίδες, 1-0 τον Παναθηναϊκό!
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 - 21:10

Σπουδαία νίκη πρωτιάς πέτυχε η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού, απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1-0 εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Αυτό το αποτέλεσμα οδηγεί και πάλι την ομάδα του Τάσου Πάντου στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς έναντι 9 του «αιώνιου» αντιπάλου.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και είχε καλές στιγμές κυρίως με τον Αγγελόπουλο να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Οι «ερυθρόλευκοι» ακολούθησαν πιστά το πλάνο του προπονητή τους και λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι στο 72′ μετά από κόρνερ του Λεοντόπουλου, ο Γορανίτης έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Επόμενο παιχνίδι για την Κ15 του Ολυμπιακού είναι με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας.

Παναθηναϊκός: Γείτονας, Γκαρτζονίκας, Γκρέμπι, Σέμος, Λάβδας, Κάρο, Παπαχαραλάμπους, Καραγκούνης, Δελήμπεης, Παπακώστας, Τουνουσίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Ταβουλάρης, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης, Μάρας, Γούσιος, Μωϋσιάδης (61′ Χρηστίδης), Αγγελόπουλος, Παπαγεωργίου (68′ Γορανίτης), Καραμπιμπέρης (68′ Γεωργίου), Θεοχάρης (43′ Λεοντόπουλος), Σεφερλής.

Διαβάστε επίσης