Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασαν με «τεσσάρα» από την Κηφισιά οι Έφηβοι του Θρύλου!

Πέρασαν με «τεσσάρα» από την Κηφισιά οι Έφηβοι του Θρύλου!
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 - 18:17

Η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού επιβλήθηκε 4-0 της Κηφισιάς εκτός έδρας για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη θα διεκδικήσει την πρόκριση της στο Final 4 του πρωταθλήματος στις 18 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό της πρώτης φάσης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, καθώς στο 5ο λεπτό ο Μπιμπίκας, άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν ρυθμό και πέτυχαν τρία τέρματα σε διάστημα 14 λεπτών. Αρχικά στο 54′ ο Ζουριδάκης έκανε το 0-2 μετά από ασίστ του Πλι, ενώ ο τελευταίος σκόραρε για το 0-3 στο 65′ έπειτα από ασίστ του Φράγκου. Το τελικό 0-4 για τον Ολυμπιακό διαμόρφωσε ο Αλαμάνος μετά από πάσα του Λάνα στο 68′.

Επόμενο παιχνίδι για την Κ17 του Θρύλου είναι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εντός έδρας.

Κηφισιά: Τρούμπας, Καμπάς, Παρασκευόπουλος, Βαλιουτής, Ζύγουρας, Αραβοσίτας, Μανταίος, Χαραλαμπίδης, Καμπούρης, Κλάψας, Τσικλής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος (55′ Γιωτόπουλος), Φράγγκος (68′ Σαμουργασίδης), Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης, Μιχαηλίδης (46′ Ζουριδάκης), Πλις, Μπιμπίκας (68′ Αλαμάνος), Βασιλακόπουλος (59′ Κτένας).

Διαβάστε επίσης