Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εξάσφαιροι» οι Παίδες του Θρύλου!

«Εξάσφαιροι» οι Παίδες του Θρύλου!
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023 - 22:45

Η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού νίκησε 6-1 την Παναχαϊκή εντός έδρας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με το πλασέ του Μαγλογιάννη, έπειτα από ασίστ του Θεοχάρη για το 1-0.

Στο 7′ ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Λαζαρίδη να σκοράρει μέσα από την περιοχή για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 17′ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 30′ η ομάδα του Τάσου Πάντου πέτυχε και τρίτο τέρμα, όταν ο Λαζαρίδης υποδέχθηκε την μπάλα από το γύρισμα του Θεοχάρη και έκανε το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ξεκίνησε και πάλι δυναμικά και στο 42′ βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ισμαήλο να σημειώνει το 4-1.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 56′ οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Γεωργίου στην αντίπαλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μωϋσιάδης που με ψυχραιμία έκανε το 5-1.

Το τελικό 6-1 για τον Ολυμπιακό διαμόρφωσε ο Γορανίτης, όταν μετά από κόρνερ του Διαμάντη πλάσαρε σωστά από το ύψος του πέναλτι.

Επόμενη αναμέτρηση για τους Παίδες του Θρύλου είναι με αντίπαλο τον Πανιώνιο εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Λαγουμτζής (54′ Γεωργίκος), Κωστής, Δαμαβολίτης, Φαρίνης, Μάρας (41′ Ισμαήλος), Μωϋσιάδης (57′ Γορανίτης), Μαγλογιάννης (54′ Γωργίου), Παναγόπουλος (41′ Διαμάντης), Σεφερλής, Καραμπιμπέρης, Τσαλαπατανάκης.

Παναχαϊκή (Δ. Κατριμπουζάς): Ανδρεόπουλος, Γασπαρινάτος, Αλεξοπούλος, Ανδρικόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Βιανέλλο, Σχινάς, Ναλμπάντης, Παπακωσταντίνου, Τσαλπατούρος, Ασπρούδη

Διαβάστε επίσης