Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασαν από την Κρήτη οι Έφηβοι!

Πέρασαν από την Κρήτη οι Έφηβοι!
Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023 - 16:35

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ με 1-0 για την 5η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος και είχε μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τον Κτενά, ενώ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Βασιλακόπουλου.

Το γκολ της νίκης για τον Θρύλο σημείωσε ο Τζάμαλης στο 67′ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Γιωτόπουλου.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ο Ολυμπιακός κράτησε εύκολα το υπέρ του σκορ που τον οδήγησε στην τρίτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα.

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα Εφήβων είναι απέναντι στον Λεβαδειακό εντός έδρας.

ΟΦΗ (Θ. Ελευθεριάδης): Μπουστζοκάι, Κοζυράκης (82′ Μπέινας), Νινιράκης (70′ Καινουργιάκης), Λαγουδάκης, Χαραλαμπάκης, Ντάγια (85′ Κωνσταντακόπουλος Α.), Σωμαράκης, Χαραλάμπης, Δάρλας, Χνάρης (70′ Παντέρης), Καστελλιανάκης (70′ Πατραμάνης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος (46΄Γιωτόπουλος), Φράγκος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Φίλης, Κτενάς (78′ Φλούδας), Λάνα (46′ Μιχαηλίδης), Τζάμαλης (83′ Όσαφι), Πλης (62′ Καρακώστας), Βασιλακόπουλος.

Διαβάστε επίσης