Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παπακανέλλος: «Μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά, αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο που μας στήριξε» (video)

Παπακανέλλος: «Μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά, αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο που μας στήριξε» (video)
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024 - 14:04

Αξιοπρόσεκτη η παρουσία ταλέντου τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Σημαντική και η διασύνδεση που μέσω του Ολυμπιακού Β’ επιχειρείται από το επίπεδο των φυτωρίων στον επαγγελματισμό και στην καλύτερη αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών που βγαίνουν από τα φυτώρια των "ερυθρόλευκων" έχοντας πάντα την απαιτούμενη ποιότητα και δυναμική για να κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο Αντώνης Παπακανέλος είναι o τελευταίος αυτής της ποιοτικής και πολύ υποσχόμενης αλυσίδας, αποτελώντας άκρως χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ένας πολύ ποιοτικός και χαρισματικός παίκτης που έχει τα φόντα να κάνει σπουδαία καριέρα στο μέλλον και μάλιστα πήραμε μία «γεύση» στο ματς με την Ίντερ και την σπουδαία πρόκριση της Κ19 του Ολυμπιακού στους «16» του Youth League.

Mάλιστα, ο νεαρός άσος παραχώρησε δηλώσεις στο Olympiacos TV και είπε τα εξής:

«Πραγματικά, είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Αυτό ακούγεται, πιστεύω και από την φωνή μου, δηλαδή έχουμε ρίξει πολλά πανηγύρια μέσα στα αποδυτήρια. Φαίνεται γιατί παίξαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο πολύ καλό, αλλά δείξαμε και εμείς ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, έχουμε δουλέψει πολύ και φάνηκε μες το γήπεδο αυτό.

Προετοιμασμένοι ήμασταν καιρό για αυτό το ματς. Το συζητήσουμε και ήμασταν μια οικογένεια, δηλαδή δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε και ελπίζω και ο κόσμος το βλέπει. Τώρα από εκεί και πέρα, δουλειά και εξέλιξη.

Πιστεύω δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και το ματς να τελείωνε εκεί. Είμαι στεναχωρημένος για την κόκκινη κάρτα, αλλά είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε, γιατί τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν με 10, 9 παίκτες.

Μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά, γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και αυτό φάνηκε. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε , θεωρώ ήταν ένα πλεονέκτημα για εμάς».

Διαβάστε επίσης