Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λανς: Το προφίλ της αντιπάλου του Θρύλου στους «16» του Youth League!

Λανς: Το προφίλ της αντιπάλου του Θρύλου στους «16» του Youth League!
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024 - 18:52

Η Κ19 του Ολυμπιακού έμαθε το μεσημέρι της Παρασκευής τον αντίπαλό της, για τη συνέχειά της, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα, στους «16» του UEFA Youth League! Ο Θρύλος, κατόπιν της κλήρωσης που έγινε στη Νιόν, βρίσκει απέναντί του την Λανς.

Πρόκεται για μία δυνατή αντίπαλό, ωστόσο ο Ολυμπιακός μπορεί να την περάσει, καθώς έχει αποδείξει ότι με τις πολύ καλές εμφανίσεις του δεν έχει να φοβηθεί κανέναν! Το ματς θα γίνει εντός έδρας και είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το διήμερο 27/28 Φεβρουαρίου!

Οι Γάλλοι παίζουν με τρεις στην άμυνα (όπως και ο Ολυμπιακός), έχοντας σύστημα 3-4-3. Η Λανς του Γιόχαν Ντεμόν, τερμάτισε εύκολα πρώτη, στον ίδιο όμιλο με την Άρσεναλ, τη Σεβίλλη και την Αϊντχόβεν. Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε 13 βαθμούς, ενώ πίσω της έμειναν η Σεβίλλη με 7 και οι Αϊντχόβεν-Άρσεναλ με 4 βαθμούς.

Μάλιστα, στον όμιλο της είχε μόνο μία ήττα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αϊντχόβεν (2-0). Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις κέρδισε την Άρσεναλ εντός (1-0) και εκτός (2-0), ενώ με τη Σεβίλλη είχε μία νίκη (1-0 εκτός) και μία ισοπαλία (1-1 εντός). Μάλιστα είχε ακόμα μία νίκη στην έδρα της, απέναντι στην Αϊντχόβεν (2-1).

Διαβάστε επίσης