Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέσσερις «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με την Εθνική Νέων!

Τέσσερις «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν με την Εθνική Νέων!
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 - 23:30

Με τους «ερυθρόλευκους» Μπάκουλα και Λιατσικούρα βασικούς και τους Παπακανέλλο, Μ. Κωστούλα να μπαίνουν αλλαγή, η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 2-1 από την Δανία, σε αγώνα για την 2η αγωνιστική της EliteRoundEUROU-19.

Η Δανία προηγήθηκε στο 24' με κεφαλιά του Νίμπο από τη μεγάλη περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σερντεμίρ. Η Εθνική πίεσε για την ισοφάριση αλλά στο 39' ο Κοντούρης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ντίτμερ, ο οποίος απομάκρυνε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ η Εθνική κέρδισε πέναλτι, όταν ο Αλεξίου σούταρε από κοντά και ο Νίλσεν τον ανέτρεψε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκιτέρσος, ο οποίος νικήθηκε από τον Ντίτμερ και στην αντεπίθεση ο Σερντεμίρ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Νικολακούλης έδιωξε εντυπωσιακά και διατήρησε το 1-0.

Ένα λεπτό μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Νικολακούλης σταμάτησε το πλασέ του Μπίσοφ από πλάγια θέση. Η ισοφάριση για τη "γαλανόλευκη" ήρθε στο 62' με ένα εκπληκτικό γκολ του Καλοσκάμη, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ της εστίας του Ντίτμερ. Στο 80ό λεπτό ο Μπίσοφ μπήκε στη μεγάλη περιοχή από πλάγια, έδωσε την ασίστ στον Σίμελχακ, ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-1).

Δανία (Μόρτεν Έσκεσεν): Ντίτμερ, Σάε, Νίλσεν, Νίμπο, Φρόουχολντ (80' Χρόσμπεργκ), Σερντεμίρ, Χόϊλουντ (60' Ναρτέϊ), Μπίσοφ, Χάρντερ (70' Σίμελχακ), Αντρέασεν (70' Γιόργκενσεν), Σβαρτάου (60' Νταγκίμ).

Ελλάδα (Αναστάσιος Θέος): Νικολακούλης, Γεωργιάδης (79' Παπακανέλλος), Κάτρης, Αλεξίου, Δεληγιάννης, Ανδρικόπουλος (60' Κοντονίκος), Λιατσικούρας (46' Δεληανίδης), Μπάκουλας (70' Μαρουτσής), Κοντούρης, Γκιτέρσος (60 Κωστούλας), Καλοσκάμης.

Διαβάστε επίσης