Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα... μυστικά «όπλα» των «ερυθρόλευκων» Εφήβων

Τα... μυστικά «όπλα» των «ερυθρόλευκων» Εφήβων
Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 15:09

H K17 του Ολυμπιακού θέλει να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα στην Λαμία και βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) στην Φθιώτιδα, με «φόντο» τον ημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο (25/5, 17:00).

Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς θυμίζουμε πως την περασμένη σεζόν (2022-23), οι Πειραιώτες, μετά το «εμπόδιο» του Άρη στον ημιτελικό (2-0), νίκησαν σε ένα ιστορικό παιχνίδι τον ΠΑΟΚ με σκορ 5-4 στην παράταση και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Super League Κ17 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Εκεί όπου είχε «λάμψει» και το «άστρο» του Μπάμπη Κωστούλα!

Όπως αναφέρει η Super League, ο Ολυμπιακός στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Super League Κ17 βρέθηκε στην δεύτερη θέση με 46 βαθμούς και τέρματα 53-10. Το εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος το πήρε μέσω Αγώνων Μπαράζ καθώς επικράτησε διαδοχικά με 3-0 επί του Ατρόμητου Αθηνών και 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Για την ομάδα του Τάσου Πάντου πρώτος σκόρερ ήταν ο Αλέξανδρος Τζαμαλής με 16 γκολ με τον Χρήστο Μιχαηλίδη να έχει τις περισσότερες συμμετοχές (27).

Διαβάστε επίσης