Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φίλης: «Να κάνουμε περήφανους όσους αγαπάνε τον Ολυμπιακό»

Φίλης: «Να κάνουμε περήφανους όσους αγαπάνε τον Ολυμπιακό»
Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 10:13

Την πρόκριση της στον τελικό θα διεκδικήσει η Κ17 του Ολυμπιακού το Σάββατο (25/5), απέναντι στον Παναθηναϊκό (17:00, N/S START), με στόχο να βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (13:00), την Τρίτη (28/5).

Μάλιστα, δηλώσεις για το Final-4 Εφήβων έκανε ο Χρήστος Φίλης. «Η προετοιμασία μας για το Final-4 ήταν πολύ καλή και είμαστε πανέτοιμοι, να προκριθούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό», είπε αρχικά και συνέχισε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστεύω πως αν βγάλουμε αυτά που μπορούμε και έχουμε δείξει καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, θα είμαστε εμείς οι φιναλίστ και αυτοί που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο την ερχόμενη Τρίτη».

«Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και στόχος μας είναι να κάνουμε όσους αγαπάνε τον Ολυμπιακό περήφανους», ήταν τα λόγια του αρχηγού του θρύλου.

Υπενθυμίζεται, πως ένας βαθμός αρκεί στην Κ19 του Ολυμπιακού, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναιτωλικό. Oι Πειραιώτες, αντιμετωπίζουν την ομάδα του Αγρινίου εκτός έδρας, το Σάββατο στις 12:00, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 25η αγωνιστική. Ο δεύτερος ΠΑΟΚ είναι στο -3, αλλά «έχει» τον Ολυμπιακό στην ισοβαθμία. Κάτι που σημαίνει πως για να πάρουν οι «ασπρόμαυροι» τον τίτλο θα πρέπει να περιμένουν ένα δώρο από τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης