Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα δίνουν όλα για το όγδοο οι Πειραιώτες!

Τα δίνουν όλα για το όγδοο οι Πειραιώτες!
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 - 21:46

Το δεύτερο διαδοχικό του πρωτάθλημα και όγδοο συνολικά θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός Κ17, απέναντι στον ΠΑΟΚ, στον τελικό που θα διεξαχθεί στην Λαμία, την Τρίτη (28/5, 17:00, N/S START). Οι Πειραιώτες, επικράτησαν πέρυσι με 5-4 σε ένα επικό παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης και η «παρέα» του Μπάμπη Κωστούλα, κατέκτησε τον τίτλο. Τώρα, οι «ερυθρόλευκοι» του Τάσου Πάντου, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα επιτεύγματα τους, μετά από τη νίκη στον ημιτελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟ, χάρη σε ένα γκολ του Τζαμάλη (πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού Κ17 με 17 γκολ) στις καθυστερήσεις (1-0). Από την άλλη μεριά, ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 2-0 την ΑΕΛ. Ο Ολυμπιακός ήδη πήρε το πρωτάθλημα στην Κ19, ενώ στην Κ15 ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Ο Ολυμπιακός στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος Super League Κ17 βρέθηκε στην δεύτερη θέση με 46 βαθμούς και τέρματα 53-10. Το εισιτήριο για την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος το πήρε μέσω Αγώνων Μπαράζ καθώς επικράτησε διαδοχικά με 3-0 επί του Ατρόμητου Αθηνών και 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Για την ομάδα του Τάσου Πάντου πρώτος σκόρερ ήταν ο Αλέξανδρος Τζαμαλής με 16 γκολ με τον Χρήστο Μιχαηλίδη να έχει τις περισσότερες συμμετοχές (27).

Yπενθυμίζεται, πως την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι: Γεωργακόπουλος, Καμπαγιοβάνης, Μπιρμπίλης, Γιωτόπουλος, Θεοδωρίδης, Καρκατσάλης, Νουχάι, Σαμουργασίδης, Σκουρόπουλος, Φράγκος, Βασιλακόπουλος, Ζουριδάκης, Καρακώστας, Λάνα, Πετρίδης, Πλης, Φίλης, Φλούδας, Δαρβίρας, Κτενάς, Μιχαηλίδης, Όσαφι, Τζαμαλής.

Διαβάστε επίσης

Ώρα κούπας για την Κ17 του Θρύλου!

Ώρα κούπας για την Κ17 του Θρύλου!

Οι Παίδες του Θρύλου και του Τάσου Πάντου είναι έτοιμοι να νικήσουν τον ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό (18:00) του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.