Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «χρυσά παιδιά» του Θρύλου μιλούν για το ευρωπαϊκό ΕΠΟΣ! (video)

Τα «χρυσά παιδιά» του Θρύλου μιλούν για το ευρωπαϊκό ΕΠΟΣ! (video)
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 - 14:11

Ο Ολυμπιακός Κ19 όχι απλά κατέκτησε την κούπα του πρωταθλητή Ευρώπης, αλλά ανέβηκε στην κορυφή και του Youth League, αήττητος, αφού δεν έχασε σε κανένα από τα εννέα παιχνίδια του.

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Κανείς δεν είχε στο μυαλό του, πως αυτοί οι Μάγκες θα μπορούσαν να γίνουν πρωταθλητές Ευρώπης. Βέβαια, εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως κάποιος, όχι απλώς το πίστευε μόνο, αλλά το έκανε και πράξη.

Μάλιστα, με αφορμή το ιστορικό επίτευγμα κλήθηκαν να μιλήσουν για αυτή την επιτυχία οι παίκτες και ο αρχιτέκτονας αυτή της ομάδας, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στο «MEGA Stories».

Τα ανερχόμενα αστέρια της ομάδας αφηγούνται βήμα-βήμα μια διαδρομή που μπορεί να ξεκίνησε με άγχος και αμφιβολία, αλλά κατέληξε με πίστη, πάθος και πείσμα φέρνοντας την πραγματοποίηση ενός άθλου υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Ώρα κούπας για την Κ17 του Θρύλου!

Ώρα κούπας για την Κ17 του Θρύλου!

Οι Παίδες του Θρύλου και του Τάσου Πάντου είναι έτοιμοι να νικήσουν τον ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό (18:00) του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.