Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να το πάρουμε»

«Πρέπει να το πάρουμε»
Τρίτη, 8 Μαΐου 2012 - 02:22

Μπορεί να μην κατάφεραν να περάσουν ως πρώτοι οι Έφηβοι του Ολυμπιακού στο Final 4 του πρωταθλήματος της Superleague K17, όμως και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρόκριση και θα δώσουν κανονικά το «παρών» στην Τρίπολη για να διεκδικήσουν τον τίτλο τους και να το σηκώσουν για τρίτη σερί χρονιά. Οι πιτσιρικάδες των Πειραιωτών έχουν μεγάλη δίψα για να καταφέρουν να πάρουν και φέτος την κούπα και αυτό φάνηκε τόσο πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, όσο κατά τη διάρκειά του αλλά και στο τέλος του.

Οι «ερυθρόλευκοι» πριν από το ματς με τους Βοιωτούς μαζεύτηκαν στον χώρο του κέντρου και έδωσαν όρκο νίκης, ο οποίος όμως φαινόταν ότι ήταν από τους πιο… αποφασιστικούς και δεν γινόταν επειδή αποτελεί πλέον... παράδοση πριν από κάθε αγώνα. Φώναξαν όλοι μαζί οι πιτσιρικάδες και μετά μέσα στο χορτάρι τα έδωσαν όλα για να έρθει η εύκολη επικράτηση με 7-0!

Και μετά το ματς όμως οι Έφηβοι στα αποδυτήρια αλλά και σε μεταξύ τους συζητήσεις έδειχναν το πόσο πολύ θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Γιάννη Λιάτσι έξω από τα αποδυτήρια των Πειραιωτών, ο οποίος είπε: «Πρέπει να το πάρουμε και φέτος». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του τμήματος των Εφήβων του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του Ρέντη, οι οποίοι τόνιζαν ότι θα πρέπει να δουλέψουν όσο πιο δυνατά και καλά μπορούν αυτές τις ημέρες για να παρουσιαστούν έτοιμοι στο Final 4 που θα γίνει στην Τρίπολη.

Διαβάστε επίσης

Κατασκοπεία στον ΠΑΟΚ!

Κατασκοπεία στον ΠΑΟΚ!

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού γνωρίζουν καλά τους Θεσσαλονικείς αφού τους έχουν δει σε αγώνα πρωταθλήματος...

Τέλος ο Γκόγκιτς

Τέλος ο Γκόγκιτς

Παρελθόν αποτελεί από τους Νέους ο Σέρβος κόουτς, ο οποίος συμπλήρωσε 1.5 χρόνο στον πάγκο.

Θετικό «ντεμπούτο»

Θετικό «ντεμπούτο»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τους Νέους έπειτα από αρκετό καιρό...