Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φέρνει Πιρές ο Ζαρντίμ...

Φέρνει Πιρές ο Ζαρντίμ...
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 - 21:45

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται αρκετά για την ακαδημία του και αυτό αποδεικνύεται απ’ όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα στους «ερυθρόλευκους». Η διοίκηση έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή των Νέων στο NextGen Series και έτσι θα έχουν υποχρεώσεις και στην Ευρώπη εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έχει προσληφθεί και ο Μπερντ Στορκ για να περάσει μία άλλη φιλοσοφία στην ακαδημία και μέχρι τώρα έχει βάλει τους μικρούς σε μία άλλη σειρά.

Παράλληλα, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοπό να προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως «παίζει» το σενάριο ο καινούργιος προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, να φέρει γυμναστή τερματοφυλάκων ο οποίος πιθανότατα θα τοποθετηθεί στην ακαδημία για τα δύο βασικά τμήματα υποδομής, τους Νέους και τους Εφήβους. Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κάρλος Πιρές είναι αυτός που περιμένει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην ομάδα του Πειραιά. Ο 43χρονος γυμναστής τερματοφυλάκων είναι στενός συνεργάτης του Πορτογάλου κόουτς, καθώς έχουν συνεργαστεί τόσο στην Μπέιρα Μαρ όσο και στην Μπράγκα. Και αυτό που ακούγεται στο Ρέντη είναι πως θα τον ακολουθήσει και στον Ολυμπιακό.

Και ο λόγος που θα πάει στην ακαδημία των «ερυθρόλευκων» είναι πως στον Θρύλο ανανέωσε ήδη τη συνεργασία του με την ομάδα ο Αλέκος Ράντος, ο οποίος είναι αρκετά χρόνια στο τεχνικό τιμ των Πειραιωτών, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του συλλόγου επί σειρά ετών. Οπότε ο Κάρλος Πιρές, σε περίπτωση που όντως έρθει, όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει πόστο στην ακαδημία του Ολυμπιακού, αφού στην πρώτη ομάδα βρίσκεται ο Αλέκος Ράντος και δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάποια αλλαγή σε αυτόν τον τομέα.

Ο Κάρλος Πιρές όμως αν όντως έρθει στην ακαδημία, θα είναι για τα δύο βασικά τμήματα υποδομής του Θρύλου, τους Νέους και τους Εφήβους.

Διαβάστε επίσης

Το «δέσιμο» των σχολών!

Το «δέσιμο» των σχολών!

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον. Αποκλειστικός στόχος η ολοκλήρωση της ενοποίησης με την ακαδημία...

Δοκίμασε Ηλιάδη

Δοκίμασε Ηλιάδη

Ο Μπερντ Στορκ τσέκαρε τον 16χρονο τερματοφύλακα... Ο παίκτης θεωρείται αρκετά καλός για την ηλικία του.

Πήρε αναβολή ο «Λύκο»

Πήρε αναβολή ο «Λύκο»

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης πήρε αναβολή από τον στρατό για την προετοιμασία της πρώτης ομάδας...