Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δοκίμασε Ηλιάδη

Δοκίμασε Ηλιάδη
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012 - 01:20

Δεν σταματούν τις δοκιμές στον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά στην ακαδημία και συνεχώς τσεκάρουν παίκτες στο Ρέντη. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δράμα, τις προηγούμενες ημέρες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με πρώτο απ’ όλους τον επικεφαλή της ακαδημίας, Μπερντ Στορκ, δοκίμασαν τον Μιχαήλ Ηλιάδη από τη Δόξα Δράμας. Ο τερματοφύλακας των Εφήβων της Δόξας, πέρασε τις πύλες των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ρέντη και δοκιμάστηκε από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ηλιάδης είναι γεννημένος στις 29/5/1996 και θεωρείται αρκετά καλός για την ηλικία του, ενώ αγωνίζεται και στην εθνική Παίδων. Παράλληλα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι μαζί με τον Ζήκο Μάνη, ο οποίος ανήκει ήδη στον Ολυμπιακό και μάλιστα πέρυσι είχε αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα των Εφήβων της Superleague.

Οι εντυπώσεις που άφησε ο Ηλιάδης ήταν καλές για τους «ερυθρόλευκους» και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του. Βέβαια κάποια οριστική απόφαση δεν έχει υπάρξει, αλλά οι ίδιες πηγές από τη Δράμα υποστηρίζουν ότι ο τερματοφύλακας της Δόξας άρεσε στους Πειραιώτες.

* Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα dramagoal.gr.

Διαβάστε επίσης

Σημαντική ενίσχυση

Σημαντική ενίσχυση

Οι άνθρωποι της ακαδημίας του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν τα τμήματα υποδομής...

Το «δέσιμο» των σχολών!

Το «δέσιμο» των σχολών!

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον. Αποκλειστικός στόχος η ολοκλήρωση της ενοποίησης με την ακαδημία...