Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήρε Πριόνα...

Πήρε Πριόνα...
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 - 23:37

Μία ακόμη μεταγραφική ενίσχυση υπήρξε για το τμήμα κάτω των 15 ετών του Ολυμπιακού, καθώς αποκτήθηκε ο Γιάννης Πριόνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΓΑΥΡΟΥ» ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει από τα τεστ του Γερμανού επικεφαλή της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, και από τη στιγμή που άφησε καλές εντυπώσεις ειδοποιήθηκε για να ενσωματωθεί στα τμήματα υποδομής του Θρύλου.

Ο 14χρονος κεντρικός αμυντικός, γεννηθείς το 1998, αυτές τις ημέρες προς το παρόν προπονείται με τους Έφηβους των «ερυθρόλευκων», καθώς το τμήμα κάτω των 15 ετών πρόκειται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την προσεχή Δευτέρα.

Να σημειωθεί πως ο Πριόνας αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι με τον Παναιτωλικό και αποτελούσε ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας, ενώ ήταν και στη μικτή Νέων της Αιτωλοακαρνανίας. Από τη στιγμή που ξεχώριζε στις υποχρεώσεις της ομάδας του, ο Ολυμπιακός τον παρακολούθησε και το καλοκαίρι δοκιμάστηκε στο Ρέντη από τον τεχνικό Μπερντ Στορκ και άφησε καλές εντυπώσεις, με συνέπεια να ενσωματωθεί στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Πέταξε για Μπιλμπάο

Πέταξε για Μπιλμπάο

Με Μπάμπη Λυκογιάννη και Βασίλη Καραγκούνη στην αποστολή ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ισπανία...

Αρκετός κόσμος

Αρκετός κόσμος

Περίπου 5000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το ματς των Νέων του Ολυμπιακού στο «Σαν Μαμές»...