Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελετή λήξης με guest τον Τσόρι στη Σχολή Βάρης!

Τελετή λήξης με guest τον Τσόρι στη Σχολή Βάρης!
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 - 18:57

Ολοκληρώθηκε η φετινή εντυπωσιακή χρονιά για τη Σχολή του Ολυμπιακού στη Βάρη, με τα παιδιά να διαπρέπουν στα γήπεδα της Αττικής, κατακτώντας πολλές κούπες, σαν αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που πραγματοποιήθηκε όλη τη σεζόν.

Η Διεύθυνση της Σχολής, διοργάνωσε το απόγευμα της Πέμπτης 18/06, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, την τελετή λήξης της χρονιάς, στις εγκαταστάσεις της, έχοντας μάλιστα καλεσμένο, τον μεγάλο ηγέτη του νταμπλούχου Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα δύο από τα τρία παιδιά του Αργεντινού, αγωνίζονται στη Σχολή της Βάρης και μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Ο Τσόρι, έδωσε το «παρών» στην τελετή λήξης, είδε τα παιδιά του, τον Bautista και τον Agustin να παραλαμβάνουν τα διπλώματά τους και όπως είναι φυσικό αποθεώθηκε από τους πάντες που παρευρέθηκαν στις εγκαταστάσεις.

Ο Ντομίνγκες έδωσε αμέτρητα αυτόγραφα στα μικρά παιδιά και όχι μόνο, ενώ έκανε και τις απονομές.

Τα παιδιά της Βάρης, μαζί με τους προπονητές τους, αλλά και τον Υπεύθυνο της Σχολής, κ. Γιώργο Αγγελάκη έδωσαν ραντεβού για τη νέα χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Φινάλε με οικογενειακή γιορτή

Φινάλε με οικογενειακή γιορτή

Φιλικά παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν για τους γονείς των ομάδων Κ8, Κ9, Κ12, Κ13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ενώ έγινε και απονομή διπλωμάτων στους ποδοσφαιριστές.