Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Πήλιο οι Νέοι και οι Έφηβοι

Στο Πήλιο οι Νέοι και οι Έφηβοι
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 - 16:02

Για το Πήλιο θα αναχωρήσουν οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Ολυμπιακού το πρωί της Παρασκευής 31/07, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι δύο ομάδες του Θρύλου, οι οποίες πραγματοποίησαν εξαιρετικές πορείες, αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες των Πειραιωτών, θα παραμείνουν στο Πήλιο μέχρι τις 10/08, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, θα δώσουν και κάποιες φιλικές αναμετρήσεις, με τα πρώτες να είναι στις 4 και 5 Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα, στις 4/08, η Κ17 θα παίξει κόντρα στον Απόλλων Λάρισας, ενώ την επόμενη μέρα η Κ20 θα αγωνιστεί κόντρα στο Ηράκλειο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πέρα απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές και τους τεχνικούς των δύο ομάδων, με τα επιτελεία τους θα ανέβουν και όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Οι Σχολές βγάζουν Πρωταθλητές!

Οι Σχολές βγάζουν Πρωταθλητές!

Αρκετά είναι τα παραδείγματα νεαρών ποδοσφαιριστών που στελεχώνουν την πρώτη ομάδα, ενώ έχουν ξεκινήσει από κάποια Σχολή του Ολυμπιακού.