Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αλαφούζος παράγει βία και μίσος…

Ο Αλαφούζος παράγει βία και μίσος…
Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 - 22:05

Το ότι ο Γιαννάκης Αλαφούζος είναι πλέον “τοξικός” για το ποδόσφαιρο το έχουν καταλάβει ΟΛΟΙ! Ο άνθρωπος με τις καθημερινές κινήσεις και πρακτικές του γελοιοποιεί τον σύλλογο του (δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε να κάτσει και στο πλευρό του Στραματσόνι στον πάγκο), αλλά κυρίως γεμίζει αρρώστια και μίσος όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε αμφιβολίες ότι ο Αλαφούζος εκτρέφει τη βία, με τους χουλιγκάνους της Θύρας 13 να αποτελούν ασπίδα του σε τόσες και τόσες αποτυχίες, απλά το... υπέγραψε όταν ανακοίνωσε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναλαμβάνει να “προστατέψει” νομικά αυτούς που πήγαν να σκοτώσουν κόσμο στη Λευκάδα.

Είναι αυτός που καθημερινά τους μιλάει, που συνεννοούνται για τα χυδαία πανό της λάσπης και για το πώς θα τα πληρώσουν (όλοι μαζί) και είναι και αυτός που συνεννοείται μαζί τους για όλα. Και τώρα που “τα παιδιά” τα έκαναν μαντάρα με την αλαζονεία του “κάνω ό,τι γουστάρω και δεν με πιάνουν”, στέλνει το γνωστό περουκίνι να τους σώσει. Οπως σας έχουμε ξαναπεί, ο συνεργάτης του Μπαλτάκου, ο Δημητρακόπουλος, έχει αναλάβει όλες τις υποθέσεις των πράσινων χουλιγκάνων. Τυχαίο; Οχι βέβαια! Απλά χθες ήταν σπουδαία μέρα γιατί η κυβέρνηση και ο Κοντονής, για πρώτη φορά έδειξαν, φωτογράφισαν (αφού δεν είπε ονόματα) ότι ο Αλαφούζος δεν είναι η... “λευκή περιστερά” (ε, ναι, δεν είναι μόνο... Τουίτι) που ευαγγελίζεται! Και πώς να είναι; Οταν η Αστυνομία έχει “δέσει” ήδη κάποια από τα λουλούδια του...

Ομως μην μπερδεύεστε. Το ζήτημα είναι μεγαλύτερο από αυτό. Δεν είναι ένα μεμονωμένο λάθος του Αλαφούζου η νομική στήριξη στους χουλιγκάνους της Λευκάδας. Οχι. Είναι συνεργάτες του αυτοί οι τύποι. Δεν είναι χθεσινή η σχέση τους! Αυτοί έχουν το κουμάντο στο γήπεδο! Αυτοί έχουν τα κλειδιά! Αυτοί αν γουστάρουν δέρνουν τον Νταμπίζα στο πεζοδρόμιο. Αυτοί είναι που τραμπουκίζουν έναν φίλαθλο της ομάδας τους αν στραβοκοιτάξει στα επίσημα της Λεωφόρου τον Γιαννάκη! Αυτοί που βάφουν κάγκελα, αλλά κυρίως βάφουν τα πανό του μίσους σε συνεννόηση με τον Αλαφούζο! Εστησαν μια ολόκληρη εκστρατεία κατασυκοφάντησης αυτοί οι τύποι με πανομοιότυπα πανό που ξεφύτρωσαν ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα. Αυτοί είναι που γράφουν στο διαδίκτυο εμετικά σχόλια. Αυτοί είναι που κάνουν ραδιοφωνικές εκπομπές με τον Αλαφούζο.

Αυτοί είναι που παλιότερα πήγαιναν στο σπίτι του Πατέρα και τώρα συναντιούνται σε άλλα σπίτια με τον Αλαφούζο και όταν θέλει μάλιστα ο Mr ΣΚΑΪ σουλατσάρουν και μέχρι το σπίτι του Πρωθυπουργού, χτυπάνε τα κουδούνια και δεν τρέχει κάστανο. Αυτοί είναι που βολτάρουν έξω από το σπίτι του κ. Κοντονή, αυτοί είναι που βάφουν τοίχους στα σπίτια διαιτητών, αυτοί είναι που απειλούν επιχειρηματίες και κατοίκους γύρω απ’ το τριώροφο-άσυλο, κάτω απ’ τη μύτη της ΓΑΔΑ. Τώρα, μετά και την επίσημη τοποθέτηση της κυβέρνησης, ξέρει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ότι πίσω από όλες αυτές τις βρομιές είναι ο Γιαννάκης! Δεν μπορεί να είναι όλα τυχαία...

Εχει... πόλεμο ο Γιαννάκης με τη Nova; Καίνε το βαν με βόμβες μολότοφ και από θαύμα δεν χάνουμε άνθρωπο!

Εχει... πόλεμο με τον Μαρινάκη; Να τα πανό της ντροπής που πετάνε λάσπη στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τα αυτοκόλλητα σε όλη την Αθήνα με παρόμοιο περιεχόμενο.

Εχει... πόλεμο με τον Κοντονή; Να οι πορείες των αγανακτισμένων και τα φέιγ βολάν με ύβρεις!

Με όποιον έχει πόλεμο ο Γιαννάκης, τα «παιδιά» σκίζονται! Δεν τα λέμε εμείς. Τα είπαν πριν από λίγο καιρό από το facebook οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί (από Πετράλωνα μεριά) που σκοτώθηκαν μεταξύ τους για το πώς θα μοιραστούν τα... μεροκάματα!

Ο Αλαφούζος παράγει βία. Και κάποιοι εισαγγελείς αντί να ασχολούνται με το τι... δείχνει ο ΣΚΑΪ και να επηρεάζει αυτό την κρίση τους, καλύτερα να ασχολούνται με τον Mr ΣΚΑΪ και με τη βία που παράγουν αυτός και τα φιλαράκια του!

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 29/03/2016)

Διαβάστε επίσης

Η πιο ισχυρή έδρα της Ευρώπης

Η πιο ισχυρή έδρα της Ευρώπης

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τις 13 νίκες που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Αλαφούζο δείχνει ο κουμπάρος του Μελισσανίδη

Αλαφούζο δείχνει ο κουμπάρος του Μελισσανίδη

Το γνωστό φερέφωνο του "Γατούλη", ο Νίκος Καραγιαννίδης (ή "αποδυτηριάκιας" που γράφει στο site daily news agency και στο apodytiriakias.gr) λέει ότι ήταν ο Αλαφούζος που έπεισε τον προιστάμενο της εισαγγελίας Ισίδωρο Ντογιάκο να κάνει παρέμβαση ώστε να μη γίνει η συνάντηση στο γραφείο του Κοντονή!