Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλάνταν, πάρε κανένα τηλέφωνο

Βλάνταν, πάρε κανένα τηλέφωνο
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 - 17:29

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Ελα να ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα. Πώς το λέει ο θυμόσοφος λαός για τα παιδιά των φρονίμων που μαγειρεύουν πριν πεινάσουν; Αν είναι παιδί φρονίμων γονέων, λοιπόν, ο Βλάνταν Ιβιτς καλό είναι να ψάχνει για δουλειά. Νόμιζα ότι η κατάρα του λιμανιού πιάνει μόνο ΑΕΚτζήδες προπονητές, αλλά βγήκα λάθος. Μετά τον Δέλλα που έφυγε επειδή έφαγε 4 στο Καραϊσκάκη, ήρθε ο Μανωλάς, εισέπραξε τα 7 από το ημίχρονο κιόλας και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από τα Σπάτα και τον ακολούθησε ο Κετσπάγια. Κύριος ήρθε, δεν ενόχλησε καν, έφαγε το τρίμπαλο και βγήκε και αυτός στην ανεργία. Το ΑΕΚτζήδικο σερί έσπασε με τη βοήθεια του μπάσκετ. Και την απόφαση του Παναθηναϊκού να χωρίσει με τον Πεδουλάκη επειδή ήρθε κι έφαγε την 25άρα που θα μπορούσε εύκολα να είναι και 40άρα στο ΣΕΦ.

Κι εκεί πάνω θυμήθηκα ότι το Λιμάνι τρώει γενικά προπονητές. Τον θυμάστε τον Σάββα Θεοδωρίδη που είχε κάνει την αποκάλυψη για την απόλυση του Τούντορ από τον ΠΑΟΚ; Θυμάστε γιατί είχε φύγει; Τον έδιωξαν διότι είχε πει ότι ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα. Κι έρχομαι ξανά και λέω, λοιπόν, πως πρέπει ο Ιβιτς να πάρει τα μέτρα του. Να αρχίσει τα τηλέφωνα, ρε παιδί μου, σε φίλους και γνωστούς μπας και του βρουν καμία καβάτζα από τη Δευτέρα και μετά. Διότι βλέπω να συνεχίζεται το σερί.

Περιμένω να μπουν οι ΓΑΥΡΟΙ στο ματς με τον ΠΑΟΚ με το μάτι γυαλισμένο, όπως έγινε και στο ματς με την ΑΕΚ, να είναι 1-0 ή 2-0 στο δεκάλεπτο και να έχουμε μετά τίποτα λιγούρες. Και ξέρεις καλά τι συμβαίνει. Οσο και να το ρίξει ο χαμένος στη διαιτησία και τους άτιμους τους πλάγιους, κάποια στιγμή όταν θα σταματήσει η ομάδα να σερβίρει σανό στον κόσμο της θα δει το πρόβλημα ποιο είναι και θα πάρει τις αποφάσεις. Κι επειδή δεν μπορεί να διώξει 20 παίκτες, θα διώξει (ξανά) τον προπονητή.

Διαβάστε επίσης

Είναι παγίδα η Αστάνα, όχι υπεροψία!

Είναι παγίδα η Αστάνα, όχι υπεροψία!

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει ότι όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι απόψε το ματς με τους Καζάκους δεν θα είναι εύκολο, αλλά αντιθέτως θα είναι μία ευρωπαϊκή… μάχη!