Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΛΙΜΠΑΝΤΣΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ... ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

ΛΙΜΠΑΝΤΣΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ... ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 - 20:38

Ένα ακόμα «σάπιο φρούτο» του ποδοσφαίρου συστρατεύτηκε με τους δήθεν εξυγιαντές και πλέον παίζει τον ρόλο του... Γιαννάκη Παπαδόπουλου, ώστε να πείσει την ΕΠΣ Κέρκυρας να «γυρίσει» και να υποστηρίξει τον Γραμμένο και την «αντιπολίτευση» της δήθεν εξυγίανσης!

Δεν ξέρουμε αν κρατάει και πεντακοσάρικα όπως ο Γιαννάκης, λίγο δύσκολο, αφού πλέον κανείς δεν δίνει χρήματα στον Λιμπάντση με το όνομα που έχει κάνει στην αγορά των φρούτων, που κανείς δεν θέλει να συνεργάζεται μαζί του! Επίσης δεν ξέρουμε αν έχει επιστρατεύσει και μπράβους παίρνοντας το Know How από τη γειτονική Ζάκυνθο, το χωριό του υπουργού Κοντονή, στην οποία πριν χειροτονηθεί η νέα διοίκηση υπήρχαν μπράβοι που... «χειροτονούσαν» όσους δεν ήθελαν τη γιαλαντζί εξυγίανση!

Ξέρουμε, όμως, ότι πρέπει άνθρωποι σαν τον Λιμπάντση να απομακρυνθούν μια και καλή από το ποδόσφαιρο και ας τον ξετινάξει και ο ΣΔΟΕ να δούμε τι γίνεται με αυτή την ομάδα! Όλοι θυμάστε τα αίσχη με τα εικονικά μετοχολόγια, με τις... πάσες από την Κρήτη έως τη Λιβαδειά που έκριναν τις ομάδες που θα συμμετείχαν στα εθνικά πρωταθλήματα και τους... μπροστινούς στο κουκλοθέατρο του Λιμπάντση!

Ξέρουμε επίσης ότι ΟΛΗ η Κέρκυρα (που έχει και συγκεκριμένα οπαδικά φρονήματα) γελάει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τη λύσσα του να αποδείξει πόσο φίλος είναι με τον Γιαννάκη, τον Μπέο, τον Θωμά και τα άλλα άξια τέκνα της θλιβερής προσπάθειας που κάποιοι θρασύτατα λένε «αντιπολίτευση» και που ακόμα και σήμερα μετά από όσα έχουν γίνει (δωροδοκίες, ξυλοδαρμοί, απειλές, εκβιασμοί) δεν αντιμετωπίζεται όπως πρέπει. Δηλαδή ως οργάνωση που όχι μόνο εξυγίανση δεν θυμίζει, αλλά μάλλον συνήθειες σικελικών χωριών. Από σήμερα αρχίζει το κερκυραϊκό ρεπορτάζ για τον κύριο και εμείς εδώ είμαστε για να τα αποκαλύψουμε όλα...

Διαβάστε επίσης

Έχουν μνήμη... χρυσόψαρου!

Έχουν μνήμη... χρυσόψαρου!

Την περασμένη Τετάρτη, μια μέρα πριν ανακοινωθούν οι ορισμοί, ο μηχανισμός της προπαγάνδας που στοχοποιεί και λασπολογεί διαιτητές, παράγοντες και δημοσιογράφους (επιπλέον στην ποδοσφαιρική πιάτσα λέγεται ότι κάποιοι, δεν λέμε οι ίδιοι, στέλνουν και ανώνυμα δημοσιεύματα στις δικαστικές αρχές για να στηθούν δικογραφίες) μας… ενημέρωναν ότι το σύστημα τάχα δεν θέλει τον Σιδηρόπουλο για το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τάχα προωθεί τους Χάρη Καλογερόπουλο (Αθηνών) και Σταύρο Μάνταλο (Καβάλας).

Ελάτε, ο Κώστας έχει κέφια

Ελάτε, ο Κώστας έχει κέφια

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει για τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και στο παιχνίδι με την Αστάνα.