Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κράξιμο έχει αρχίσει ήδη και έπεται το... κυνήγι

Το κράξιμο έχει αρχίσει ήδη και έπεται το... κυνήγι
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 - 16:40

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΟΥΣΚΙΔΗΣ

Είναι πραγματικά να γελάει κανείς με το οπαδιλίκι που πουλάνε ο Γιαννάκης κι ο κυρ Δημήτρης με φόντο τα όσα βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες. Βλέπετε, αμφότεροι βρήκαν αφορμή να κάνουν το κομμάτι τους, έτσι για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στο ποδόσφαιρο. Ομως, πλέον τα νταηλίκια και τα ψέματά τους δεν έχουν καμία πέραση ή επιρροή. Οι δικοί τους κουράστηκαν από την κοροϊδία και τον σανό που τους πασάρουν μονίμως ώστε να καλύψουν τις πραγματικές αιτίες για την κατάντια στην οποία έχουν φέρει τις ομάδες τους. Ολοι πια απαιτούν να δουν πραγματικές βελτιωτικές κινήσεις, αφού τα χαρτζιλίκια στα παπαγαλάκια και η στημένη προπαγάνδα όχι μόνο τους γύρισαν μπούμερανγκ, αλλά τους εξέθεσαν κιόλας ανεπανόρθωτα.

Οι συκοφαντίες του Κυριάκου και του SDNA δεν πείθουν κανέναν, γι’ αυτό και τα... αφεντικά έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Αντιλαμβάνονται άλλωστε πως έχουν γίνει ρεζίλι των σκυλιών, αφού από κει που υπόσχονταν ότι φέτος θα... άλλαζαν τα πράγματα (τρομάρα τους), βρίσκονται από τον Οκτώβριο κιόλας στο κανναβάτσο, με το κράξιμο να έχει αρχίσει ήδη και να έπεται το... κυνήγι.

Λογικό, λοιπόν, να επιστρατεύουν και πάλι τις γνωστές τους τζάμπα μαγκιές, που σε συνδυασμό με το κόμπλεξ τους έναντι του Μαρινάκη δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα φαιδρότητας. Πώς να κάτσουν εξάλλου στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού; Τι δουλειά έχουν οι τζαμπατζήδες με τον κανονικό επενδυτή; Τι κοινό έχουν εκείνοι που επιθυμούν να διακοπεί το πρωτάθλημα μετά τις τριάρες που φάγανε, με αυτούς που τους γλεντάνε στο χορτάρι; Τι να πει αυτός που άφησε την ομάδα που υποτίθεται ότι αγαπάει να πέσει στην Γ’ Εθνική και ένας τύπος άσχετος με την μπάλα μ’ έναν διοικητικό ηγέτη που μέσα σ’ ένα καλοκαίρι κάλυψε όλα τα οικονομικά ανοίγματα της ομάδας του και έβαλε άλλα τόσα για να θεμελιώσει ακόμη μια περίοδο πολυετούς κυριαρχίας; Ποιες είναι οι κοινές αναφορές εκείνων που επιδιώκουν το... μπάχαλο, γιατί μόνο σε ένα τέτοιο περιβάλλον αισθάνονται άνετα, μ’ αυτούς που εμπράκτως προσπαθούν να προστατεύσουν την επένδυσή τους; Τα ερωτήματα αυτά εξηγούν πολλά πράγματα και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει και βλέπει ο καθένας τα πράγματα...

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 14/11/2016)

Διαβάστε επίσης

Ο εφιάλτης συνεχίζεται…

Ο εφιάλτης συνεχίζεται…

ο Ακατονόμαστος γράφει για τις νίκες του Θρύλου επί του αιώνιου πελάτη του σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο και πόλο!