Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σφύρα γιατί θα μπλέξεις

Σφύρα γιατί θα μπλέξεις
Κυριακή, 14 Μαΐου 2017 - 18:14

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Να προσπαθήσουμε να πούμε και δύο σοβαρές κουβέντες για τα πλέι οφ. Το τουρνουά, δηλαδή, των πρωταθλητών του Αυγούστου. Κακά τα ψέματα, τη στιγμή που μιλάμε, την καλύτερη μπάλα από τους 4 την παίζει ο Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ είναι… ανακουφισμένος από το Κύπελλο του… Βόλου, η ΑΕΚ εδώ κι έναν μήνα παίζει κάτι που δεν μοιάζει πολύ με ποδόσφαιρο, ο Πανιώνιος είναι λίγο ξεχασμένος και κινδυνεύει να παρουσιαστεί σκουριασμένος. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έχει μόνο να ανησυχεί για το πόσο θα αντέξουν να παίξουν οι 13 παίκτες που έχει της προκοπής. Και κάτι ακόμα…

Δεν ξέρω αν βγει και στο γήπεδο η γκρίνια που υπάρχει στα αποδυτήρια για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές. Γκρίνιαξε ο Μπεργκ, γκρίνιαξε ο Εμποκού. Υπάρχει ένα θέμα το οποίο μπορεί και να παίξει ρόλο στην έκβαση των αγώνων. Οπως, επίσης, σημαντικό ρόλο στην έκβαση του μίνι πρωταθλήματος θα παίξει και η καμπάνα που θα ακούσει κάθε ένας από αυτούς. Απ’ όσα αντιλαμβάνομαι ο Σιμιτζόγλου δεν πρόκειται να λυγίσει και θα την αφήσει την καμπάνα να χτυπήσει δυνατά.

Τι θέλω να πω; Αν θέλει ο ΠΑΟΚ να νικήσει τη χαλάρωση που λογικά προήλθε από την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και το βαθμολογικό μειονέκτημα που θα έχει δεδομένου ότι θα του αφαιρεθούν βαθμοί, θα πρέπει να μη χαλαρώσει. Θα πρέπει να στέλνει κόρακες καλούς, από αυτούς της δικής του εξυγίανσης, και στο δικό του ματς, και στο άλλο παιχνίδι.

Πρέπει να γίνει σωστά η δουλειά διότι διαφορετικά θα μείνει πολύ πίσω η ομάδα και βλέπω να το γυρνάνε ξανά στην γκρίνια. Από εκεί που μέσα σε λίγες ημέρες έγιναν το κέντρο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, όπως οι ίδιοι νιώθουν, θα αρχίσουν να μιλάνε ξανά για το κράτος των Αθηνών. Γι’ αυτό, μάγκες, στείλτε όποιον «Κύζα» ή «Καλφόγλου» έχετε κρατημένο και καθαρίστε την μπουγάδα από νωρίς διότι σε διαφορετική περίπτωση θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Και κάτι ακόμα… Αν ήμουν στη θέση σας, θα βιαζόμουν να τιμωρηθώ. Οχι τίποτ’ άλλο, αν ξεκινήσετε με κανένα -6 στο νέο πρωτάθλημα δεν θα μπορείτε να κάνετε τη γνωστή απονομή που κάνετε μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Και τώρα μη με ενοχλείτε, πάω να δω πλέι οφ…

Διαβάστε επίσης

Και τα πόδια τους να τρέμουν

Και τα πόδια τους να τρέμουν

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πετάξει ξανά στο καναβάτσο την ΤΣΣΚΑ, είναι να πάει το ματς στον τσαμπουκά και στο τελευταίο σουτ.

Η επόμενη μέρα

Η επόμενη μέρα

Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ γράφει για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα στον Ολυμπιακό, προκειμένου τη νέα σεζόν να είναι ακόμη πιο δυνατός.