Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΘΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΤΟ «ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ» ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ!

ΘΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΤΟ «ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ» ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ!
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 15:53

«ΚΟΛΛΗΤΟΣ» ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΘΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΩΝ «ΠΡΟΔΟΤΩΝ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ’ ΑΡ. 1 ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ

Πως φτάσαμε ως εδώ;

Βεβαίως, δεν θα βάλω στην πρώτη γραμμή το αγωνιστικό. Όχι ότι δεν υπάρχει αγωνιστικό θέμα, αλλά δεν είναι αυτογενές. Είναι απόρροια άλλων προβλημάτων, πού έχουν άμεση σχέση με το γενικότερο άθλιο και διεφθαρμένο περιβάλλον, όπως έχει διαμορφωθεί από την συνεργασία κυβερνητικών παραγόντων με την νεόκοπη ποδοσφαιρική μαφία.

Είναι, ας πούμε, σαν να κατηγορείς μια τριανταφυλλιά φυτεμένη σε ανήλιο, μουχλιασμένο μέρος του κήπου, επειδή δεν μπορεί να ανθίσει.

Αρνούμαι λοιπόν να αναλώσω το μέγα μέρος της στήλης μου με θέματα αγωνιστικά, τη στιγμή πού ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ από το νοσηρό και διεφθαρμένο παρασκήνιο.

Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας, ήταν απολύτως κατατοπιστικό και διαφωτιστικό γιά το τι γίνεται, από πού ΞΕΚΙΝΑΝΕ όλα τα φετινά δεινά του Ολυμπιακού. «Βράζει η διοίκηση του Ολυμπιακού. Και τώρα δοξάστε τους», ήταν ο τίτλος.

Και από κάτω, δύο φωτογραφίες : Του Θόδωρου Θεοδωρίδη και του Σωκράτη Κόκκαλη.

Οι φωτογραφίες ισοδυναμούν με χίλες λέξεις, λένε. Κανείς δεν έχει κάτσει να τις … μετρήσει, να κάνει τη σούμα και να είναι κατηγορηματικός. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, οι φωτογραφίες των δύο προσώπων δίνουν δικαίωμα γιά ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ και ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ συμπεράσματα.

Θα σταθώ λοιπόν σ’ αυτά τα δύο πρόσωπα, πού ΒΕΒΑΙΩΣ δεν έχουν καταγγελθεί ΕΠΙΣΗΜΩΣ από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πως στον επίσημο Ολυμπιακό δεν ξέρουν και δεν αναγνωρίζουν, αρχής γενομένης από τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, την ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ – πού είναι απολύτως συνειδητή – στον πόλεμο πού έχουν κηρύξει εναντίον έχοντας συμπαραταχθεί και ευνοώντας τους εχθρούς του.

ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΔΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !

Ειδικότερα γιά τον Θόδωρο Θεοδωρίδη, πρέπει να ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ σήμερα, ότι από την αρχή της φετινής περιόδου ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ τον Ολυμπιακό, περισσότερες από δύο φορές.

Η αρχή έγινε πριν την ψηφοφορία γιά την έγκριση του νέου Καταστατικού της ΕΠΟ ( φτιαγμένου βασικά από τα εξυγιαντικά χεράκια του Κοντονή και του επιτελείου του ). Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο Θόδωρος Θεοδωρίδης πού ΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΟΛΕΣ τις … ζυμώσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις, ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ότι αν οι Ενώσεις πού ΔΕΝ ανήκαν στην εξυγιαντική πλευρά του Γραμμένου ψήφιζαν το νέο Καταστατικό και περνούσε από τη Γενική Συνέλευση, θα άλλαζαν ΟΛΑ στην διαιτησία, η οποία επ’ ουδενί θα παραδίδονταν στα χέρια των «εξυγιαντών» και δη των ΠΙΟ ΑΝΗΘΙΚΩΝ εξ αυτών.

Τι ακριβώς είχε ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ( = ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ) ο ισχυρός παράγων της ΟΥΕΦΑ για να αποσπάσει τις ψήφους της πλειοψηφίας των Ενώσεων ;

Επιγραμματικά, ότι η νέα ΚΕΔ θα αποτελούνταν από ΠΕΝΤΕ παλαιούς διαιτητές, εκ των οποίων οι ΤΡΕΙΣ ( ο αρχιδιαιτητής και δύο μέλη ) θα ήταν ΞΕΝΟΙ και οι υπόλοιποι δύο Ελληνες, πρώην διεθνείς. Τα πρόσωπα αυτά, θα επιλέγονταν κατόπιν συνεννοήσεων και σύμφωνης γνώμης όλων των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας – ή τουλάχιστον των πιό ισχυρών.

Με αυτή τη «λύση», είχε συμφωνήσει και η πολιτική ηγεσία, όπως έλεγε ο Θόδωρος, αλλά και τα «αφεντικά» από Αεκούλα, Πάοκ και τον ( ήδη από τότε εξαθλιωμένο ) Παναθηναϊκό.

Βεβαίως, όταν το νέο Καταστατικό με τις πολλές ΑΘΛΙΕΣ διατάξεις, ( ειδικά στο Πειθαρχικό Δίκαιο ) εμπνεύσεως Κοντονή ΠΕΡΑΣΕ από τη γενική συνέλευση συγκεντρώνοντας μάλιστα περισσότερες από τις απαιτούμενες ψήφους, ο Θόδωρος «ΞΕΧΑΣΕ» την υπόσχεσή του. Όχι μόνο δεν έκανε τίποτα από αυτά πού έλεγε, για νέους ΞΕΝΟΥΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ αρχιδιαιτητές, αλλά και ΕΠΕΒΑΛΕ με την ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ το παλιό ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ καθεστώς της διαιτησίας με τους ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ Τριτσώνη και Κουκουλάκη ουσιαστικά επικεφαλής, «φυτεύοντάς» δίπλα τους ( και ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ) ένα αποτυχημένο και αρκετά … «τραγουδισμένο» στην πατρίδα του γιά διάφορα θέματα ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ πρώην διαιτητή ονόματι Περέϊρα, πού έδινε όλα τα εχέγγυα ότι θα τον ικανοποιούσε να απολαμβάνει αποδοχές και προνόμια απίστευτα, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα το ουσιαστικό. Ολη την «βρόμικη δουλειά», συνέχιζαν να την έχουν εκείνοι πού την είχαν μέχρι τότε.

Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΟΝΤΟΝΗ

Αυτή ήταν η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του Ολυμπιακού από τον Θόδωρο Θεοδωρίδη, τον υψηλόβαθμο αστέρα της ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Η δεύτερη σημαντική εξαπάτηση του Ολυμπιακού από τον ίδιο άνθρωπο, έγινε τις τελευταίες ημέρες, με την ΔΗΘΕΝ «παρέμβαση» της ΟΥΕΦΑ ώστε να προστεθούν δύο ακόμη ξένοι διαιτητές. Η παρέμβαση αυτή ήταν τόσο πρόχειρη και κακοσκηνοθετημένη, ώστε όχι μόνο να μην απασχολεί κανένα, αλλά και να ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ από τους ανθρώπους πού έχουν καταλάβει διοικητικά τα γραφεία στου Γουδή.

Ακόμα τη … «συζητάνε» δήθεν την πρόταση, αλλά βεβαίως δεν προχωράει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση. Το μόνο «αποτέλεσμα» της ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ του Θόδωρου γιά ξένους αρχιδιαιτητές, είναι ότι ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ και τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ της διαιτησίας, ώστε ΕΝ ΨΥΧΡΩ να σφάζουν στο γόνατο κάθε αγωνιστική τον Ολυμπιακό, περνώντας του το μήνυμα :

ΟΣΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΜΕ.

Αυτά γιά τον Θόδωρο Θεοδωρίδη ΚΑΙ ΤΗΝ συμβολή του στον ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΔΙΩΓΜΟ πού υφίσταται φέτος ο Ολυμπιακός. Τους ΛΟΓΟΥΣ δεν τους ξέρω. Η μάλλον ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, πού γνωρίζουν ΟΛΙΓΟΙ. Θα τον θέσω υπό μορφήν ΕΡΩΤΗΣΕΩΣ :

Είναι αλήθεια, Θοδωράκη Θεοδωρίδη αυτό πού λέγεται, ότι ΕΚΑΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τον ΚΟΝΤΟΝΗ για ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ;

Σε ρωτάω, γιά ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ. Ο πρώτος επειδή φοράς παντελόνια. Ο δεύτερος, επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πιστέψω το ΑΛΛΟ πού ακούγεται ότι δήθεν γι’ αυτό «σε κρατάνε στο χέρι».

Υ. Γ. : Μία λεπτομέρεια με σημασία. Αν ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ εναντίον του Θόδωρου, δεν είναι κάτι πού οφείλεται σε ολιγωρία, ή σε μη επίγνωση της κατάστασης. Η αιτία, αυτό πού ΚΡΑΤΑΕΙ τον Ολυμπιακό να μην επιτεθεί ευθέως κατά του καταστροφέα του, είναι ΒΑΘΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ και απολύτως ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, γιά όσους ξέρουν.

Για το … 50 – 50 !

Ημέρες φιέστας έζησε χθες το πρωϊ η ΕΠΟ, στου Γουδή. Ηταν η ημέρα πού ο Μελισσανίδης θα επισκέπτονταν αυτοπροσώπως την … ΚΕΔ. Για ποιο λόγο ; Μα, γιά να ζητήσει κάτι πού η ομάδα του, η Αεκούλα, δικαιούται να το απολαμβάνει : Το … 50 -50 στη διαιτησία !

Βαρέθηκε το 80 - 20

Αυτή η θεσπέσια αναλογία του 50- 50 ήταν βλέπετε πού … έλειπε από την Αεκούλα. Τα 80-20 και τα … άντε, 70-30 υπέρ της κατάντησαν πλέον βαρετά. Τι της έλειπε ; Το 50-50, δηλαδή 50 υπέρ της και 50 κατά του αντιπάλου της.

Ουρές από αύριο στου Περέϊρα !

Βεβαίως, όλα αυτά είναι κατανοητά. Υπάρχουν όμως και μερικά πραγματάκια πού θέλουν διευκρινίσεις. Γιά παράδειγμα, ΩΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ο Μελισσανίδης να μιλήσει με την ΚΕΔ ( δηλαδή τον Περέϊρα, διότι με τους άλλους μιλάει κάθε μέρα, οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να είναι παρόντες, να τους κάνει τι ; ).

Τι είναι δηλαδή ο Μελισσανίδης στην Αεκούλα και πήγε να την εκπροσωπήσει ; Είναι πρόεδρος ; Όχι. Ιδιοκτήτης ; Όχι. Μέτοχος ; Όχι, Διοικητικός παράγοντας ; Όχι.

Τι είναι, τότε ; Τι ; Πως είπατε ; «Διοικητής» ; ΟΧΙ, ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΣΜΙΚΑ.

Ο Μελισανίδης πήγε σαν απλός φίλαθλος. Μόνον ΑΥΤΗ την ιδιότητα έχει. Και σαν απλό φίλαθλο ( ή οπαδό ) τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ στην ΕΠΟ τα ΛΑΜΟΓΙΑ πού κατοικοεδρεύουν εκεί.

Αύριο λοιπόν, ΜΠΟΡΕΙ, έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο οποιοσδήποτε ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ να πάει στην ΕΠΟ και να συναντηθεί με τον Περέϊρα να του ζητήσει το … «50 – 50» … υπέρ της ομάδας του. Κάνω κάπου λάθος ;

Ορισαν γήπεδο … πριν την κλήρωση !

Πάμε παρακάτω. Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην ΕΠΟ συναντήθηκε και με τον εκπρόσωπο ΤΟΥ ΠΑΟΚ, τον Γραμμένο και συζήτησε μαζί του λεπτομέρειες σχετικά με τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Αεκ και Πάοκ.

Η συζήτηση Μελισσανίδη και εκπροσώπου του Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι, έγινε … ΠΡΙΝ από την «κλήρωση» του Κυπέλλου στη φάση των τεσσάρων, η οποία έβγαλε ΑΛΛΟΥΣ αντιπάλους γιά τις δύο αντιπάλους του τελικού !

Σιγά δηλαδή μη γινόταν κανένα λάθος και έπεφταν στα ημιτελικά οι δύο του … τελικού ! Ακόμα θα τον κυνηγούσαν τον φουκαρά τον Βρύζα ! Είπαμε, σε άλλα θέματα μπορεί να υστερεί λιγάκι, αλλά το να βγάζεις δύο ζευγάρια του κυπέλλου όπως πρέπει, είναι μέσα στις προδιαγραφές του.

Δύο ώρες τα έλεγαν !

Επανέρχομαι στη συνάντηση Μελισσανίδη – Περέϊρα. Τι είπαν μεταξύ τους ; Ενας θεός ( και ένας Δέδες ) ξέρουν. Η συζήτησή τους διήρκεσε ( σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ) ΔΥΟ ΩΡΕΣ ! Να υποθέσω ότι σ’ αυτές τις δύο ώρες ο Μελισσανίδης έλεγε συνεχώς «θέλω το 50 – 50» και ο Περέϊρα απαντούσε συνεχώς «θα το έχεις, θα το έχεις» ;

Πράγματι, μάλλον … έτσι θα έγινε. Εσείς τι λέτε ;

ΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥ !

Εγώ, πάντως, επιμένω και ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΩ μέχρι τέλους.

Η συμφωνία έχει γίνει και το σχέδιο περιλαμβάνει :

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΟΥ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΟΥ

Ο ΟΥΑΡΝΤΑ ΚΑΙ Ο … ( ΔΗΘΕΝ ) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ !

Βίος και πολιτεία ο Αιγύπτιος, πού τον έδιωξαν με τις κλοτσιές απ΄πο την Πορτογαλία

Εβγαλε το Γιουρίκι ένα ποστάρισμα, όπως κάνει όταν δεν έχει με τίποτα άλλο να παίξει και αναφέρθηκε στην … «ρατσιστική συμπεριφορά» των οπαδών του Ολυμπιακού προς τον … Ουάρντα !

Το έχουνε βρεί τώρα, βλέπετε, όποτε τολμήσει κάποιος να διαμαρτυρηθεί γιά τη συμπεριφορά κάποιου έγχρωμου «παραβατικού», αμέσως του κολλάνε τη στάμπα του «ρατσιστή» !

Θεωρώ ότι αν ασχοληθώ με το Γιουρίκι παραπάνω, μπορεί να χαρακτηριστώ κι’ εγώ … ρατσιστής ! Δεν θα είναι βέβαια και η πρώτη φορά. Ούτε και με πολυενδιαφέρει.

Όμως, ειδικά γιά τον Ουάρντα, πού προσωπικά μου προκαλεί αηδία, η γλώσσα θα έπρεπε να είναι πιο μαζεμένη.

Ο τύπος αυτός από την Αίγυπτο, ανήκει στον Πάοκ, αλλά ο Πάοκ είναι αυτός πού ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ εξ αιτίας της ΕΛΕΕΙΝΗΣ συμπεριφοράς του.

Στις 8 Αυγούστου 2017, ο Πάοκ έδωσε τον Ουάρντα δανεικό σε μία Φιρένσε, ομάδα της Πορτογαλίας. Στις … 16 Αυγούστου, δηλαδή μόλις ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ αργότερα, η Φιρένσε τον … ξανάστειλε πίσω, λόγω των ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΝ και αξεπέραστων προβλημάτων πού της είχε δημιουργήσει !

Και πιο συγκεκριμένα, ΤΡΕΙΣ ποδοσφαιριστές της ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΝ τον Ουάρντα γιά ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΣΕΞΙΣΤΙΚΕΣ ενέργειές του πού πρόσβαλαν τις συζύγους τους !

«Διώξτε τον αμέσως πριν τον παραλάβουμε εμείς», ήταν η απαίτηση των ποδοσφαιριστών στη διοίκηση της ομάδας τους, η οποία αμέσως τον έδιωξε κακήν κακώς.

Ο Ουάρντα ξαναγύρισε στον Πάοκ, αλλά ο Πάοκ … δεν τον ήθελε και τον έστειλε στον πάντα πρόθυμο Ατρόμητο, την καινούργια παλλακίδα στην αυλή του Τσάρου.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ : Στήνουν ακόμη και τις αστυνομικές εκθέσεις !

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κινηθεί δικαστικά εναντίον όποιου υπέγραψε ψευδή έκθεση

Τρείς χιλιάδες Παοκτζήδες, αφού έσπασαν την εξωτερική πόρτα του γηπέδου, μπήκαν με το έτσι θέλω στο γήπεδο των Ιωαννίνων, πέρασαν με το πάσο τους στις εξέδρες πού κάθονταν οι κάτοχοι των αριθμημένων φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα, τους σήκωσαν δια της βίας από τις θέσεις τους και τους έδιωξαν από τον χώρο.

Όταν τελείωσε το ματς, φεύγοντας οι Παοκτζήδες «πανηγύρισαν» με τον γνωστό του τρόπο : Σπάζοντας, καταστρέφοντας, λεηλατώντας μέσα στην πόλη. Και όλα αυτά, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, κανείς να τους διακόψει, κανείς να τους ζητήσει το λόγο. Η αστυνομία του Τόσκα, όχι μόνο δεν τους εμπόδισε σε κάτι, αλλά τους … διευκόλυνε κι’ όλας, αποσυρόμενη την ώρα των επεισοδίων στα … ενδότερά της.

Οι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ οπαδοί του Ολυμπιακού, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ του αγώνα με την Αεκ και μόνον όταν δέχτηκαν την ΕΠΙΘΕΣΗ των ΜΑΤ συνεπλάκησαν μαζί τους, για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Όμως, ο αθλητικός δικαστής ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ τον Πάοκ, αλλά τιμώρησε με … αφαίρεση βαθμών τον Ολυμπιακό, εγκαινιάζοντας μία νέα και πρωτότυπη βαθμολογική κατάταξη. Στο εξής, οι θέσεις στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος θα καθορίζονται ΜΟΝΟΝ από τις ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ και τις ΑΠΟΦΑΣ΅ΕΙΣ των δικαιοδοτικών οργάνων.

Περιμένω από τον Ολυμπιακό ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ εναντίον του επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης πού ΥΠΕΓΡΑΨΕ την σχετική έκθεση. Με μάρτυρες πού θα περιγράψουν τα πραγματικά γεγονότα και θα καταρρίψουν το απατηλό περιεχόμενο της αστυνομικής έκθεσης.

*** Οι δικαστικοί λειτουργοί πού συνεργάζονται, δέχονται εντολές και τελικά υπακούουν σε διεφθαρμένους πολιτικούς, είναι εξ ίσου διεφθαρμένοι δικαστικοί λειτουργοί.

Διαβάστε επίσης

ΙΔΟΥ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ FIFA, UEFA

ΙΔΟΥ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ FIFA, UEFA

Τα πρακτικά της Γ.Σ της ΕΠΟ εκθέτουν τις υπερκείμενες αρχές - Αχαλκάτσι και Λάκοβιτς είχαν δεσμευτεί η διαιτησία να τεθεί υπό την… ομπρέλα τους.

Ο Μπίκας τα… έψαλε στον Τζήλο

Ο Μπίκας τα… έψαλε στον Τζήλο

Ο παρατηρητής, Γιώργος Μπίκας συζήτησε σε έντονο ύφος με τον Τζήλο για τα λάθη του στο ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός με κύρια σημεία της συζήτησης να είναι τα λίγα λεπτά των καθυστερήσεων, καθώς και το σκληρό παιχνίδι των Περιστεριωτών που έμεινε ατιμώρητο.

Το σταυροδρόμι του Περιστερίου και η αλλαγή στρατηγικής

Το σταυροδρόμι του Περιστερίου και η αλλαγή στρατηγικής

Τίποτα δεν έχει τελειώσει στις 10 αγωνιστικές που απομένουν για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να ανασυνταχθεί και εφόσον τα καταφέρει θα πάρει τον τίτλο. Ωστόσο, κι αυτό αν δεν συμβεί οι αποφάσεις έχουν παρθεί από την διοίκηση. Γράφει ο Δημήτρης Ζώρζος