Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζαλίστηκαν και το… δείχνουν!

Ζαλίστηκαν και το… δείχνουν!
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - 17:55

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Την περασμένη Κυριακή έπαιξαν ΑΕΚ-Αστέρας 1-0. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Χριστοδολόπουλος, με πέναλτι που καταλόγισε ο Ευαγγέλου (Αθηνών). Όμως, είναι απίθανο να το έδινε, αν η φάση γινόταν ανάποδα (δηλαδή υπέρ του Αστέρα), καθώς ο Σελίν έκανε μεν χέρι, όμως η απόσταση είναι κοντινή και τέτοια δεν πρέπει να δίνονται. Το προσεχές Σάββατο παίζουν Λαμία-ΠΑΟΚ και η ΚΕΔ, υποτίθεται ο Περέιρα, όρισε τον 35χρονο διαιτητή.

Την περασμένη Δευτέρα έπαιξαν ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 3-0 με διαιτητή τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας), που έπρεπε να τιμωρηθεί με βάση τη βαθμολογία του Κάκου (Κέρκυρας) στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 2-2. «Εμείς το είδαμε (σ.σ. το οφσάιντ στο πρώτο γκολ) από 50 μέτρα μακριά. Ο κ. Διαμαντόπουλος και ο κ. Πετρόπουλος δεν το είδαν», σημείωνε η ανακοίνωση της ΑΕΛ, στην οποία επίσης ανέφερε: «Σε ένα ματς όπου η εικόνα της ομάδος μας, λόγω της υπερπροσπάθειας των παικτών μας στον αγώνα της Τετάρτης για την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου, ήταν πολύ κακή. Σε ένα ματς που ο ξεκούραστος ΠΑΟΚ (Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαουρίτσιο, Πρίγιοβιτς, Πέλκας, Μπίσεσβαρ είτε δεν έπαιξαν καθόλου είτε έπαιξαν ελάχιστα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο) ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς, δεν χρειαζόταν ο κ. Διαμαντόπουλος και οι συνεργάτες του να έχουν αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά εις βάρος μας».

Όμως, το… θέμα είναι ότι ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος αλλά που ορίστηκε! Στο ματς ΑΕΚ-Ξάνθη!

Συμπέρασμα: Στους ορισμούς υπάρχει σύστημα… πλημμύρα! Ζαλίστηκαν, στο πλαίσιο του πολέμου ΠΑΟΚ, ΑΕΚ…

Διαβάστε επίσης

Καμαρώνει αντί να ντρέπεται

Καμαρώνει αντί να ντρέπεται

Η βαθμολογία αλλοιώθηκε αλλά ο Περέιρα δεν ακούει τις φωνές, ούτε βλέπει τις διαιτητικές «σφαγές» κατά του Ολυμπιακού και δηλώνει ανεξάρτητος.

Εκτός τόπου και χρόνου

Εκτός τόπου και χρόνου

Για ποιους λόγους η αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό ισοδυναμεί με πρόκληση. Στο σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή υπάρχουν γεγονότα που δεν έχει γίνει