Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σάλπισμα αντεπίθεσης με αρχή τα 10 εκατ.

Σάλπισμα αντεπίθεσης με αρχή τα 10 εκατ.
Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015 - 18:53

Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 10 εκατομμύρια ευρώ από τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το χρήμα το οποίο θα βάλει εξολοκλήρου ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας θα ενισχύσει άμεσα το ερυθρόλευκο ταμείο.

Σε εποχές που σχεδόν όλες οι ομάδες ψάχνουν με το φακό το ευρώ, στον Ολυμπιακό μπαίνει ζεστό χρήμα και μέσω αύξησης κεφαλαίου.

Τώρα πρώτος στόχος είναι η πρόσληψη προπονητή. Είναι θέμα ημερών να έρθει στο Μεγάλο Λιμάνι ο νέος κόουτς που όπως όλα δείχνουν θα είναι Ισπανός. Από κει και πέρα το ενδιαφέρον στρέφεται στο εξωτερικό και στις μεταγραφές αφού στην ελληνική αγορά ό,τι ήταν να αποκτηθεί αποκτήθηκε.

Το θέμα είναι στην ημέρα της έναρξης της προετοιμασίας το ρόστερ να είναι διαμορφωμένο και να απομένουν κάποιες προσθήκες. Όχι ότι είναι εύκολο, όμως θα ήταν καλό να συμβεί αυτό για να μπορέσει ο προπονητής να κτίσει την ομάδα όπως εκείνος θέλει. Είναι δύσκολη υπόθεση οι μεταγραφές ειδικά για μία ελληνική ομάδα και με τον διεθνή τύπο να έχει στο επίκεντρο την οικονομική δυσπραγία της χώρας.
Πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό είναι η οικονομική υγεία που έχει, η συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ και η προοπτική κατάκτησης τίτλων. Ποιος παίκτης δεν θέλει να προσθέσει στο βιογραφικό του κούπες αλλά και ποιος δεν θέλει να αγωνιστεί στη μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή του ποδοσφαίρου. Όμως η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό έχει θολώσει.

Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό, πέρσι καμία ελληνική ομάδα δεν ακούστηκε στην Ευρώπη ενώ κακή διαφήμιση ήταν η παρουσία της Εθνικής στα μέχρι τώρα παιχνίδια της στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2016 της Γαλλίας.

Ο σχεδιασμός στους πρωταθλητές έχει γίνει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μόλις έρθει και ο νέος προπονητής θα ολοκληρωθεί η εικόνα και θα αρχίσει η προετοιμασία ενόψει μίας χρονιάς που θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά και δύσκολη συνάμα αφού όλοι θέλουν να ρίξουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή για να πάρουν τη θέση του.

Διαβάστε επίσης

Απλά ο εαυτός του...

Απλά ο εαυτός του...

Ο Αντώνης Πίκουλας γράφει για τον δεύτερο τελικό της Α1 και τονίζει πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει το παιχνίδι του στο ΟΑΚΑ και να έχει καθαρό μυαλό...

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΛΛΟΙ!

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΛΛΟΙ!

Πώς το έλεγε ο μεγάλος Βασίλης Λεβέντης; Ακόμα και τα ΖΩΑ θα καταλάβουν! Από τη μια λοιπόν το ΕΝΙΑΙΟ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ και από την άλλη ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Το Champions League τους ξεγυμνώνει όλους!

Το Champions League τους ξεγυμνώνει όλους!

Η Ατλέτικο «έφαγε» 3 από τον Ολυμπιακό και 2 στα υπόλοιπα εννέα παιχνίδια της! Μόνο η Μπάρτσα έβαλε στη Γιουβέντους πάνω από τα 2 γκολ, που της είχε βάλει ο Ολυμπιακός…