Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΛΛΟΙ!

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΛΛΟΙ!
Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 - 23:35

Απλά είναι τα πράγματα. Λάσπη στη λάσπη, συκοφαντία στη συκοφαντία, από παικτάκια και ανθρωπάκια της σειράς (βλέπε Φύσσα και Γεωργέα), από δημοσιογραφάκια της πλάκας (Θωμαΐδηδες και Ασβεστάδες) «πιστόλια» του κάθε Αλαφούσκου και του κάθε Γατούλη.

Χοντράδες και ψέματα, λασπουριά χωρίς κανένα στοιχείο από φανταστικά στημένα παιχνίδια μέχρι και φανταστικούς ξυλοδαρμούς λαμόγιων εκδοτών του κατοστάρικου! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ μαζί νομίζουν ότι θα κάνουν τον Μαρινάκη ή να κάνει πίσω (δηλαδή να φύγει οριστικά από το ποδόσφαιρο ή να τον κάνουν να πάει το μπάτζετ του Ολυμπιακού κοντά στο δικό τους μπας και τον συναγωνιστούν). ΕΧΑΣΑΝ. Ε-ΧΑ-ΣΑΝ!

Ο Μαρινάκης όχι μόνο πίσω δεν κάνει αλλά τώρα είναι που ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΦΑΛΑΓΓΙ! Όχι με λόγια. Δε θα πει στον Καραπαπά να πιάσει ένα στασίδι σε μια εκπομπή και να λέει ότι θέλει για τον Αλαφούζο, τον Μελισσανίδη, τον Σαββίδη... Δε θα πει στο Διαμαντάκο να πάει στον Ανακριτή Ανδρεάδη και να του πει ότι άκουσε τους παίκτες της Βέροιας στο διάδρομο να λένε ότι ο Γεωργέας το έχει παίξει 3-0 στο στοίχημα το παιχνίδι και έτσι πρέπει να το φέρουν. Αυτά είναι ο ΚΟΣΜΟΣ των άλλων. Συκοφαντίες και εικονική πραγματικότητα. Στον κόσμο του Μαρινάκη και με τον τρόπο που ο Μαρινάκης αγαπάει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, η απάντηση είναι... ΠΡΑΞΕΙΣ!

Και οι πράξεις, οι αριθμητικές πράξεις, μας έδωσαν το αποτέλεσμα: 10.000.000 ευρώ! Ευρώ κύριοι. Όχι ευχές και λάσπες. Ευρώ! Μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ πληρώνει εξ ολοκλήρου!

Και μιας και η στήλη κάνει εγκαίνια εδώ σήμερα, να σας δώσω και την ΕΙΔΗΣΑΡΑ. Δεν είναι το τελευταίο ΖΕΣΤΟ χρήμα που θα βάλει ο Μαρινάκης στην ομάδα που λατρεύει! Έχει σχεδιάσει να επενδύσει κι άλλα εκατομμύρια στην συνέχεια. Κόντρα σε όλους και σε όλα! Κόντρα στην εποχή που η διάλυση της οικονομίας είναι πιο κοντά από ποτέ. Κόντρα στο Ενιαίο Ηττημένο Μέτωπο που έχει ξεσαλώσει και έχει γίνει πια εμετός στην προσπάθεια του να πλήξει τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και να τον συκοφαντήσει.

Υστερόγραφο: Αυτός ο Θωμαΐδης δε λέει συνέχεια ότι για «ΛΟΓΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ» πρέπει να παραιτηθεί η διοίκηση της ΕΠΟ αφού έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Δικαιοσύνη (φυσικά δεν υπάρχει καμμιά ΚΑΤΑΔΙΚΗ, ούτε σε ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ δεν έχουν πάει ακόμα πέρα από αυτό του ΣΚΑΙ με τα φώτα και τις ΠΟΥΔΡΕΣ). Το ερώτημα λοιπόν που γεννάται, είναι το ακόλουθο: Ο Θωμαΐδης που έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ σε δεύτερο βαθμό για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ενός ανθρώπου δεν θα έπρεπε για «ΛΟΓΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ» να παραδώσει την ταυτότητα του Δημοσιογράφου; Ή μήπως οι «ΛΟΓΟΙ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ» δεν ισχύουν για το Μέγα Δικαστή;;;

Διαβάστε επίσης

Το Champions League τους ξεγυμνώνει όλους!

Το Champions League τους ξεγυμνώνει όλους!

Η Ατλέτικο «έφαγε» 3 από τον Ολυμπιακό και 2 στα υπόλοιπα εννέα παιχνίδια της! Μόνο η Μπάρτσα έβαλε στη Γιουβέντους πάνω από τα 2 γκολ, που της είχε βάλει ο Ολυμπιακός…

Τρεις κλάσεις πάνω...

Τρεις κλάσεις πάνω...

Ο Αντώνης Πίκουλας γράφει για το 1-0 του Ολυμπιακού, την αστοχία στα τρίποντα, την κακή διαιτησία, τον συγκλονιστικό Σλούκα, τον εκπληκτικό Ντάνστον και τους καθοριστικούς Πρίντεζη, Λοτζέσκι...