Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλήθειες που πονάνε: SDNA, ΚΑΕ ΠΑΟ και Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Αλήθειες που πονάνε: SDNA, ΚΑΕ ΠΑΟ και Ερασιτέχνης Ολυμπιακός
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 17:23

«Πράσινο» ΟΑΚΑ: «Γήπεδο, πάρκινγκ, ανακαίνιση, παραίτηση από αγωγές για οφειλές του Παναθηναϊκού!» Το site της αλήθειας που κούναγε το δάχτυλο για το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού έπαθε αφωνία και ασχολείται με τον Γουόκαπ! Διαβάστε αν έχετε γερό στομάχι...

Οι σημερινές αποκαλύψεις του Υφυπουργού αθλητισμού σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσαν αίσθηση σε οποιονδήποτε έχει στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα και απορίες για τη στάση ορισμένων ΜΜΕ που έχουν ξεσαλώσει επειδή ένας αθλητής-πρότυπο πήρε Ελληνικό διαβατήριο. Αξίζει όμως να κάνουμε πρώτα ένα flash back:

Βρισκόμαστε στον Σεπτέμβριο του 2021 και ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός κηρύσσεται ανάδοχος για εκμίσθωση και κατασκευή κολυμβητηρίου πλησίον του ΣΕΦ, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δύο δεξαμενές για χρήση από τις ακαδημίες. Με ενέργειες του Μιχάλη Κουντούρη και εγγυητή τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός θα πάψει πλέον να είναι «άστεγος». Απαραίτητη σημείωση ότι μιλάμε για τον αυτοκράτορα του ευρωπαϊκού πόλο που έχει χαρίσει στην Ελλάδα 10 ευρωπαϊκά τρόπαια στο άθλημα, όταν άλλοι σε όλα τα αθλήματα του ερασιτέχνη έχουν μηδέν!

Την περίοδο εκείνη, στο αγαπημένο μας site, το λεγόμενο και site της αλήθειας, διαβάζαμε ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει κρατικά φιλέτα δίπλα στη θάλασσα:

Διαβάζαμε επίσης ότι ο διαγωνισμός ήταν «διάτρητος», με επιχειρήματα όπως ότι προκηρύχθηκε τον Αύγουστο που πολλοί ήταν... διακοπές.

Επίσης, η... αποκαλυπτική έρευνα του SDNA μας έλεγε ότι υπάρχει σκάνδαλο γιατί ο διαγωνισμός απευθυνόταν μόνο σε αθλητικά σωματεία! Το επιχείρημά τους ήταν ότι δεν θα ενδιαφερόταν άλλο σωματείο.

Τελικά δεν θα ενδιαφερόταν κανείς ή έκαναν μπάνια επειδή ήταν Αύγουστος και δεν πρόλαβαν; Ρητορικά ερωτήματα...

Επανερχόμαστε στο 2023. Ως γνωστόν, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει «σκυλιάσει» για να αποκτήσει το κλειστό του ΟΑΚΑ και το πάρκινγκ, αλλά δεν τους αρκεί ούτε αυτό! Ο Υφυπουργός αθλητισμού αποκάλυψε σήμερα ότι γίνονται διαπραγματεύσεις, κάνοντας λόγο για απίστευτα πράγματα που δεν μπορεί να δεχτεί η Πολιτεία και πιο συγκεκριμένα:

Α. Να αποκοπεί το πάρκινγκ από τη χρήση των υπόλοιπων Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Β. Το ΟΑΚΑ να ανακαινίσει με δικά του έξοδα το κλειστό για να το πάρει σε συσκευασία δώρου με κορδέλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μάλιστα σε ιδιωτική εταιρεία που θα επιλέξει η ΚΑΕ με άγνωστο κόστος!

Γ. Παραίτηση του ΟΑΚΑ από αγωγές που έχει ασκήσει κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για εκκρεμείς οφειλές της.

Δ. Για χρήση του κλειστού από την ομοσπονδία στους αγώνες της εθνικής, να ειδοποιείται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μισό χρόνο πριν, τη στιγμή που μπορεί να μην γνωρίζει καν η Ε.Ο.Κ. από τόσο νωρίς τις υποχρεώσεις της εθνικής.

Εσείς οι μαχητικοί δημοσιογράφοι του site της αλήθειας, θεωρήσατε διάτρητο τον διαγωνισμό για το κολυμβητήριο της ομάδας των 10 ευρωπαϊκών, επειδή προκηρύχθηκε Αύγουστο και αφορούσε μόνο σε αθλητικά σωματεία, λες και απαγόρευσε κανείς στον Εθνικό ή τον Απόλλωνα να συμμετάσχει.

Τώρα δεν έχετε να πείτε κάτι; Κανένα πύρινο άρθρο, καμία «θέση» για μία σύμβαση που μάλιστα απευθύνεται σε ανώνυμη εταιρεία και όχι σε ερασιτεχνικό σωματείο; Εδώ δεν έχουμε κάποιο φιλέτο; Δεν μας προβληματίζουν οι εκκρεμείς οφειλές της ΚΑΕ προς το ΟΑΚΑ; Δεν μας απασχολεί αν θα πληρώσει το ΟΑΚΑ την ανακαίνιση ή τα πράσινα καθισματάκια;

Εδώ δεν υπάρχει προβληματισμός φίλες και φίλοι, εδώ είναι όλα καθαρά! Να δώσει γρήγορα το ΟΑΚΑ ο υπουργός! Δεν αντέχουμε άλλη αλήθεια από το site της αλήθειας:

Θυμίζουμε ότι όταν ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε δηλώσει ότι δεν θα ενδώσει στις απαιτήσεις του κ. Γιαννακόπουλου, ο κ. Γιαννακόπουλος βγήκε σε βίντεο, κραυγάζοντας: «Καραγκιοζάκο θα σου βάλω κρέας μέχρι το μεδούλι» και την άλλη μέρα η κυβέρνηση υποχώρησε.

Φανταζόμαστε ότι όλα αυτά θα έπρεπε να προβληματίσουν αυτούς τους μαχητικούς και προοδευτικούς δημοσιογράφους. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τη Δημοκρατία μας ένας μεγαλοεπιχειρηματίας να λέει σε υπουργό ότι θα του βάλει κρέας αν δεν υπογραφεί μία σύμβαση για την εταιρεία του όπως την θέλει, σωστά; Όμως ούτε τότε σοκαρίστηκαν. Τους σόκαρε μία φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Όλα αυτά συμβαίνουν, λίγες μέρες μετά το δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» που ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός δεν παρείχε τα πραγματικά οικονομικά του στοιχεία στην Ευρωλίγκα και τιμωρήθηκε με το μεγαλύτερο πρόστιμο όλων των εποχών 750.000 € (που μπορεί να αυξηθεί έως το 1,1 εκατομμύριο!)

Και όμως φίλες και φίλοι, όλοι αυτοί κουνάνε το δάχτυλο επειδή ο Τόμας Γουόκαπ πήρε Ελληνικό διαβατήριο... Αυτό τους σόκαρε. Αυτό είναι σκάνδαλο για αυτούς:

Κλείνουμε θυμίζοντας για την ιστορία ότι στο γηπεδικό του μπάσκετ, ισχύουν τα εξής:

ΠΑΟΚ: Κλειστό Πυλαίας. Πώς χτίστηκε και πώς συντηρήθηκε; Δείτε:

ΑΕΚ: Κλειστό Λιοσίων για 20 χρόνια. «Το άξιζε».

Παναθηναϊκός: Κλειστό ΟΑΚΑ για 49 χρόνια και αναμένουμε την εξέλιξη των απαιτήσεων για πάρκινγκ, ανακαίνιση, οφειλές, κτλ.

Σας ακούμε να ρωτάτε αν θα παραχωρηθεί το ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δεν έχουμε κάποια τέτοια πληροφόρηση. Ο ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ να είναι καλά...

Διαβάστε επίσης

Συνέντευξη Ανδρεόπουλου: Καταρρέουν τα πράσινα αφηγήματα για το ευρωπαϊκό στο βόλεϊ

Συνέντευξη Ανδρεόπουλου: Καταρρέουν τα πράσινα αφηγήματα για το ευρωπαϊκό στο βόλεϊ

Η αλήθεια πάντα θα βρίσκει τρόπο να λάμπει. Τα αφηγήματα των «πράσινων» ηττημένων του ευρωπαϊκού ημιτελικού κατέρρευσαν ακόμα και μέσα από τη συνέντευξη του προπονητή τους στο αγαπημένο τους site, το SDNA. Δείτε τα σημεία της συνέντευξης που κάποιοι κρύβουν...

Η σοκαριστική αναδρομή των διαιτησιών στους φετινούς αγώνες της ΑΕΚ

Η σοκαριστική αναδρομή των διαιτησιών στους φετινούς αγώνες της ΑΕΚ

Οι πρωτοφανείς διαιτητικές αποφάσεις υπέρ της ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έχουν προκαλέσει τεκτονικές αντιδράσεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το κερασάκι στην τούρτα το βιώσαμε όλοι χθες το βράδυ. Η Αθλητική διαπλοκή σας παρουσιάζει την ανασκόπηση της φρίκης από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα... Τι συμβαίνει από το 2015 έως σήμερα και πώς μπορεί να αλλάξει αυτό;

Μεγάλη έρευνα: Ξεγυμνώνουμε με ντοκουμέντα το αφήγημα των 1.600+ τίτλων του ΠΑΟ

Μεγάλη έρευνα: Ξεγυμνώνουμε με ντοκουμέντα το αφήγημα των 1.600+ τίτλων του ΠΑΟ

Η Αθλητική διαπλοκή σας παρουσιάζει ολοκληρωμένη τη μεγάλη έρευνά της για το αφήγημα των τίτλων του Παναθηναϊκού το οποίο καταρρέει με κρότο μπροστά στα μάτια σας. Στοιχεία και ντοκουμέντα κουρελιάζουν τα «πράσινα» αφηγήματα και αποδεικνύουν ποιος είναι ο βασιλιάς του Ελληνικού αθλητισμού!

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τα οικονομικά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το Ελληνικό μπάσκετ

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τα οικονομικά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το Ελληνικό μπάσκετ

Με αφορμή το δημοσίευμα της «El Mundo» για την ποινή της Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό και το «θάψιμο» από τα Ελληνικά ΜΜΕ του επίμαχου σημείου, η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει σοβαρά στοιχεία για τα οικονομικά της «πράσινης» ΚΑΕ, εκφράζει δημόσια ερωτήματα και θυμίζει μία ξεχασμένη υπόθεση.