Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πληροφορία που μπορεί να προκαλέσει πάταγο για το έγκλημα στη Ν. Φιλαδέλφεια

Πληροφορία που μπορεί να προκαλέσει πάταγο για το έγκλημα στη Ν. Φιλαδέλφεια
Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023 - 20:30

Η Αθλητική διαπλοκή προσθέτει ένα σοβαρό ερώτημα στο τραπέζι μετά τα τραγικά προχθεσινά γεγονότα και αναρωτιέται αν κάποιοι θα πράξουν το σωστό ή θα διαπράξουν το μέγιστο ηθικό ατόπημα...

Οι εξελίξεις μετά τα τραγικά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας είναι απανωτές και καταιγιστικές. Σήμερα, ο Εισαγγελέας άσκησε στους 105 χούλιγκανς ποινικές διώξεις για 5 βαρύτατα κακουργήματα (εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση, έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών υλών) και για σειρά πλημμελημάτων, ενώ την ίδια ώρα «βοά» η πιάτσα για Έλληνα συλληφθέντα, ο οποίος ανέθεσε την υπεράσπισή του στον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Παράλληλα, αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις, καθώς και τα αποτελέσματα του dna για την ταυτοποίηση του προσώπου που θα κατηγορηθεί για τη φυσική αυτουργία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα, οι Κροάτες αρνούνται την εμπλοκή τους με τον θάνατο του 29χρονου, όπως προκύπτει από ανάρτηση των Bad Boys Blue στα social media με βάση την οποία υπαινίσσονται ξεκάθαρα ότι δεν χρησιμοποιούν μαχαίρια.

Ωστόσο, οι εξελίξεις λαμβάνουν διαρκώς τη μορφή χιονοστιβάδας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, προκαλούνται σοβαρά ερωτηματικά για ένα «καυτό» ζήτημα που αφορά την οργάνωση της φιλοξενίας των Κροατών νεοναζί χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα.

Τις τελευταίες ώρες, μέσα που πρόσκεινται στην ΑΕΚ, αναφέρονται στις έρευνες που γίνονται γύρω από το ζήτημα:

Η Αθλητική διαπλοκή επανέρχεται στο θέμα και θέτει τα εξής ερωτήματα:

- Ποιος ήταν αυτός που έκλεισε τα δωμάτια στους Κροάτες;

- Ισχύει ότι ο άνθρωπος αυτός έχει υψηλόβαθμο θεσμικό ρόλο σε μεγάλο Ελληνικό σύλλογο; Αν ναι, θα πρόκειται για μία εξέλιξη που θα προκαλέσει τεκτονικές αντιδράσεις στο Ελληνικό αθλητικό οικοδόμημα, όπως εύκολα μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί..,.

Υπάρχει επίσης ένα μείζον, κρίσιμο ερώτημα, το πιο κρίσιμο από όλα:

Θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία από αυτούς που πρέπει ή θα διαπράξουν το ύψιστο ηθικό ατόπημα να την αποκρύψουν;

Θέσαμε τα ερωτήματα και αναμένουμε τις εξελίξεις, οι οποίες προβλέπονται καταιγιστικές...

Διαβάστε επίσης

Στον μπασκετικό Παναθηναϊκό τρέμουν και κάνει ΜΠΑΜ!

Στον μπασκετικό Παναθηναϊκό τρέμουν και κάνει ΜΠΑΜ!

Ο Μπούκουρας του «SDNA» κάνει μαθήματα μπάσκετ στον back to back κορυφαίο προπονητή της Ευρωπης και ο Γιαννακόπουλος ξέχασε τα λεγόμενά του, ότι οι παίκτες δεν δένονται με ομάδες και μιλάει για «Ιούδες». Στον Παναθηναϊκό τρέμουν και αυτό κάνει μπαμ.

Ντοκουμέντο: Παιανία 2007 -ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ- Το τέλος του αφηγήματος και η σύγκριση με Ν. Φιλαδέλφεια

Ντοκουμέντο: Παιανία 2007 -ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ- Το τέλος του αφηγήματος και η σύγκριση με Ν. Φιλαδέλφεια

16 χρόνια μετά τα επεισόδια της Παιανίας, που οδηγησαν στο θάνατο του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει όλη την αλήθεια, αποκαλύπτοντας ένα σοβαρό ντοκουμέντο, το οποίο ρίχνει φως στην υπόθεση που απασχόλησε τη χώρα για χρόνια και παρουσιάζει τις διαφορές με τα τραγικά γεγονότα της Ν. Φιλαδέλφειας.

Οι αλήθειες-σοκ που δεν διαβάσατε για το έγκλημα της Ν. Φιλαδέλφειας

Οι αλήθειες-σοκ που δεν διαβάσατε για το έγκλημα της Ν. Φιλαδέλφειας

Η ατιμωρησία της «πράσινης» ασυδοσίας, η αδελφοποίηση με τους νεοναζί, τα εμετικά πανηγύρια στα social media, τα έγγραφα-ντοκουμέντο, οι Έλληνες συλληφθέντες, η προκλητική στάση των «πράσινων» ΜΜΕ, ένα υποθετικό παράδειγμα για τον Ερυθρό Αστέρα και η υποκρισία... Η Αθλητική διαπλοκή έχει τις αλήθειες, που δύσκολα θα ακούσετε αλλού.

Αποκαλυπτική έρευνα: Οι Ελληνικές ομάδες κόντρα στα ευρωπαϊκά μεγαθήρια

Αποκαλυπτική έρευνα: Οι Ελληνικές ομάδες κόντρα στα ευρωπαϊκά μεγαθήρια

Η Αθλητική διαπλοκή φέρνει στο φως εντυπωσιακά συγκεντρωτικά στατιστικά για τη διαχρονική παρουσία των Ελληνικών ομάδων απέναντι σε ευρωπαϊκά μεγαθήρια: Νίκες, ποσοστά και προκρίσεις! Διαβάστε την αλήθεια που κανείς δεν έχει αναδείξει μέχρι σήμερα...