Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «θέση» των καταδικασμένων για συκοφαντία αξίζει όσο ένα χαρτί υγείας!

Η «θέση» των καταδικασμένων για συκοφαντία αξίζει όσο ένα χαρτί υγείας!
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 - 21:59

Οι μεταξωτές «θέσεις» θέλουν και επιδέξιο ποινικό μητρώο και κάποιος εκτέθηκε τριπλά από χθες. Λέτε να ράψει και δεύτερο αστέρι;

Άλλο ένα απόγευμα που ο Παπαθεοδώρου φαντασιώνεται ότι είναι ένα κράμα Έρνεστ Χέμινγουεϊ, Καρλ Μπέρνστιν και Μπομπ Γούντγουορντ ή ότι το site του είναι μία διαδικτυακή μετεμψύχωση της Washington Post στον Ελληνικό αθλητικό Τύπο.

«Θέση του SDNA» λοιπόν. Πώς λέμε, η θέση των New York Times πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ; Κάτι τέτοιο. Μόνο που τα μεταξωτά βρακιά χρειάζονται και λευκό ποινικό μητρώο. Και αυτό δεν το διαθέτει ο διευθυντής του πορτοκαλί site που έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω της ιστοσελίδας του, από την Ελληνική Δικαιοσύνη, όπως έχουμε διαβάσει σε πλήθος ρεπορτάζ.

Από χθες τον έχει πιάσει ο καημός για μία φωνή που ακούστηκε για 5 δευτερόλεπτα να διαμαρτύρεται στο Ρέντη, για μία διαιτητική απόφαση κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Πρωτοφανές να ακούγονται βρισιές στα γήπεδα, σωστά; Το site του όμως αποφάσισε ότι η φωνή ανήκει στον speaker που έκανε τη μετάδοση για λογαριασμό του επίσημου καναλιού του Ολυμπιακού στο YouTube. Ποιοι είμαστε εμείς που θα αμφισβητήσουμε το... πόρισμα του καταδικασμένου δημοσιογράφου; Αυτά θα τα κρίνει η Δικαιοσύνη αν ισχύουν όσα οσμιζόμαστε, ότι δηλαδή θα κατατεθούν νέες μηνύσεις εναντίον του.

Στη νέα παραληρηματική «θέση του SDNA», τους έπιασε ο πόνος για «την υπεράσπιση της γυναίκας στην εποχή που ζούμε», επειδή η επόπτρια στον αγώνα βόλεϊ, ήταν γυναίκα:

Συγκλονιστήκαμε από την συγκίνηση του SDNA για την υπεράσπιση των γυναικών. Είναι απόλυτα ειλικρινής και δεν σχετίζεται με το αντιολυμπιακό τους μένος. Τους διαφεύγει βέβαια ότι μία άλλη διαιτητής, σε ένα άλλο άθλημα, έχει δεχτεί το bullying του αιώνα από εκατοντάδες σχολιαστές και trolls, ακόμα και από υψηλόβαθμους αθλητικούς παράγοντες. Αναφερόμαστε φυσικά στην Βάσω Τσαρούχα που σφυρίζει στο μπάσκετ.

Όπως βλέπετε, σε άρθρα της ίδιας ιστοσελίδας, υπάρχουν εμετικά και απειλητικά σχόλια εναντίον μίας γυναίκας διαιτητή, τα οποία μάλιστα περνάνε από έγκριση από το ίδιο το SDNA, προτού δημοσιευθούν.

Διαβάζουμε για παράδειγμα τον χρήστη «6 stars» να γράφει ότι «πρέπει να μιλήσει κάποιος στη γλώσσα της για να αλλάζει στενό»:

Διαβάζουμε επίσης ότι είναι μία «ηλίθια κομμώτρια»:

Εμετικά, μισογυνικά και απειλητικά σχόλια από τα σκ@τόψυχα trolls που σχολιάζουν στο SDNA και τα άρθρα τους εγκρίνονται προς δημοσίευση από τους δημοσιογράφους του μέσου.

Αλλά, αφού ύψωσαν το δάχτυλο κάποιοι για γυναίκες, ας θυμηθούμε τι συμβαίνει σε επίπεδο αθλητριών, όταν αγωνίζονται στις «πράσινες» στρούγγες:

Θυμίζουμε το εμετικό πανό οπαδών του Παναθηναϊκού που καλούσε σε ομαδικό βιασμό αθλήτριας, επειδή πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό:

Θυμίζουμε επίσης πόσες φορές πετάνε αντικείμενα στις αθλήτριες του Ολυμπιακού οι οπαδοί της πράσινης κερκίδας:

Μάρτυρας σε πολλά τέτοια περιστατικά, είναι και ο ίδιος ο διευθυντής του SDNA που αποτελεί τακτικό θαμώνα του κλειστού της λεωφόρου σε αγώνες μπάσκετ γυναικών:

Φυσικά, στα γήπεδα του Ολυμπιακού δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο και προκαλούμε τον οποιονδήποτε να μας δείξει αντίστοιχες εικόνες. Είδες κανείς κάποιο εμετικό πανό εναντίον της Σταμολάμπρου που πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό;

Για να καταλάβετε το μέγεθος του παραλογισμού της «θέσης» του SDNA, διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Όπως βλέπετε, αποδίδουν στον Ολυμπιακό τις απειλές στον Παπαπέτρου και την επίθεση στη σύντροφο του Μάνταλου, ενώ αμέσως μετά ομολογούν ότι δεν έχουν βρεθεί οι ένοχοι! Έκανε φαίνεται ο Παπαθεοδώρου την έρευνά του. Νέες μηνύσεις εν όψει, οσμιζόμαστε...

Θυμήθηκαν επίσης ότι κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν φωνάξει συνθήματα έξω από το σπίτι του διαιτητή μπάσκετ Αναστόπουλου το 2019:

Αλήθεια, για την βομβιστική επίθεση στο μαγαζί της συζύγου του υπεύθυνου διαιτησίας της ΕΟΚ πριν από λίγους μήνες, κάνατε καμία αναφορά ή σας πειράζουν μόνο τα συνθήματα;

Δείτε και κάτι ακόμα, για να καταλάβετε πώς περνάνε τα μηνύματα που θέλουν. Σε χθεσινό άρθρο για το ίδιο θέμα, έγραψαν ότι δολοφονήθηκε άνθρωπος στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», ενώ τα επεισόδια συνέβησαν εκτός γηπέδου:

Μέσα σε 24 ώρες εκτέθηκαν τριπλά:

- Πήραν θέση ότι ο εκφωνητής του καναλιού του Ολυμπιακού έβρισε την διαιτητή στο βόλεϊ.

- Ενέπλεξαν τον Ολυμπιακό με τις απειλές στον Παπαπέτρου και την επίθεση στη σύζυγο του Μάνταλου.

- Έγραψαν ότι δολοφονήθηκε άνθρωπος σε γήπεδο!

Δικαίωμα του καθενός είναι να είναι υποκριτής. Άλλωστε, όλοι μας κρινόμαστε. Αυτό που δεν δικαιούται κανείς, είναι να συκοφαντεί.

Οσμιζόμαστε ότι ετοιμάζονται νέες μηνύσεις, αλλά εμείς θα ευχηθούμε να μην ράψει κάποιος το δεύτερο αστέρι στο ποινικό του μητρώο...

ΥΓ: Τουλάχιστον το χαρτί υγείας χρησιμεύει κάπου...

Διαβάστε επίσης

Όπως πάντα, μαγκιές εκ του ασφαλούς!

Όπως πάντα, μαγκιές εκ του ασφαλούς!

Επανάληψη αγώνα, με το πλεονέκτημα έδρας εξασφαλισμένο... Λευκή ψήφος στον χάρτινο τίτλο, με την πλειοψηφία εξασφαλισμένη... Σεβασμός στη δικαστική απόφαση, όταν δεν μας αφαιρεί βαθμούς... Μαγκιές και ηθική εκ του ασφαλούς. Ποιοι ψαρώνουν όμως;

...του ΠΑΟ η ιστορία!

...του ΠΑΟ η ιστορία!

Με αφορμή τα γενέθλια του Παναθηναϊκού, η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει την «βίβλο» με τη σκοτεινή πλευρά του τριφυλλιού, σε ένα αφιέρωμα-«ποταμό»...

Τρία χρόνια από τη δικαίωση Μαρινάκη στη σκευωρία του αιώνα!

Τρία χρόνια από τη δικαίωση Μαρινάκη στη σκευωρία του αιώνα!

Η Αθλητική διαπλοκή δεν ξεχνάει: Με τη συμπλήρωση τριών ετών από την αθώωση Μαρινάκη, θυμίζει το απίστευτο χρονικό της μεγαλύτερης σκευωρίας όλων των εποχών. Πώς ο Ολυμπιακός νίκησε ένα ολόκληρο σύστημα, μόνος απέναντι σε όλους!