Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περίοπτες διακρίσεις

Περίοπτες διακρίσεις
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 - 15:57

Ο Ulrich Schumacher, Αντιπρόεδρος Ανθρωπίνων Πόρων (HR) & Διευθυντής Προσωπικού παρέλαβε δύο διεθνή βραβεία εκ μέρους του Opel Group GmbH. Στο 16ο AUTOBEST Gala στη Λισαβόνα, βραβεύτηκαν το πρωτοποριακό ηλεκτρικό Ampera-e και η ισχυρή ηγεσία του Opel Group.

Εκπρόσωποι του Ειδικού Τύπου από 31 Ευρωπαϊκές χώρες απένειμαν στο Ampera-e το βραβείο ECOBEST 2016. Με αυτονομία πάνω από 500 km (ηλεκτρική αυτονομία μετρημένη σύμφωνα με το Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης σε km: > 500 km, προκαταρτική τιμή), το Ampera-e αποτελεί την “κατάλληλη απάντηση στις προκλήσεις της μελλοντικής ηλεκτρικής μετακίνησης”, κατά την άποψη της επιτροπής. Η φιλοσοφία της Opel, “Η Γλυπτική Τέχνη Συναντά τη Γερμανική Ακρίβεια”, έδειξε ότι εφαρμόζεται και στην ίδια την εταιρεία, πέρα από τα προϊόντα της. Έτσι, το Opel Group επικράτησε του ανταγωνισμού και απέσπασε ένα βραβείο COMPANYBEST 2016.

«Το COMPANYBEST είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών μιας πολύ ικανής ομάδας της Opel. Ξεκινήσαμε να ανακαλύπτουμε εκ νέου τις δυνατότητές μας. Οι 37.000 εργαζόμενοί μας στην Ευρώπη κάνουν τη διαφορά. Και με το ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας Ampera-e, η Opel φέρνει την επανάσταση στην ηλεκτρική μετακίνηση στην Ευρώπη. Η κριτική επιτροπή αναγνώρισε ότι με αυτονομία πάνω από 500 km υπερτερεί των ανταγωνιστικών μοντέλων που κυκλοφορούν σήμερα και κάνει την ηλεκτρική μετακίνηση απόλυτα εφικτή σε καθημερινή χρήση», δήλωσε ο Schumacher παραλαμβάνοντας τα βραβεία στη Λισαβόνα.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Τα τρία ασφαλέστερα αυτοκίνητα κατά τον EuroNCAP είναι Volvo

Τα τρία ασφαλέστερα αυτοκίνητα κατά τον EuroNCAP είναι Volvo

Τα πρόσφατα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο EuroNCAP, o ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός δοκιμών ασφάλειαςγια τα νέα αυτοκίνητα, επιβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την κορυφαία θέση που κατέχει η Volvoστην ασφάλεια.

START LINE CUP 2017

START LINE CUP 2017

Στο START LINE CUP θα μετέχουν όλοι οι αθλητές (οδηγοί ή/και συνοδηγοί) του σωματείου μας που θα λάβουν μέρος σε οποιασδήποτε μορφής αγώνα που έχει προκηρύξει η ΟΜΑΕ για το 2017.