Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φθινοπωρινή προσφορά Κymco X-Town 300i ABS

Φθινοπωρινή προσφορά Κymco X-Town 300i ABS
Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017 - 15:59

Η επιστροφή από τις διακοπές ξεκινάει με εκπλήξεις! Γιατί αν μέχρι σήμερα «ήσασταν υπό σκέψη»... μάλλον καλά κάνατε! Με τη φθινοπωρινή προσφορά της Kymco μπορεί και να σταματήσετε τις σκέψεις και να αποκτήσετε το νέο mega scooter X-Τown 300i ABS Euro4 μόνο με 3.995€ μετρητοίς. Πρόκειται για νέο μοντέλο της Kymco, σχεδιασμένο από την αρχή και μελετημένο στη λεπτομέρεια. Παντρεύοντας συστατικά από τα επιτυχημένα Downtown 300i και Xciting-R 300i, δίνει έμφαση στον πλήρη εξοπλισμό, στην πολυτέλεια και στο χαμηλό κόστος χρήσης.

Το πλαίσιο προέρχεται από το Downtown και ο κινητήρας από το Xciting-R 300i, έχοντας δεχθεί όμως μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων, καλύπτοντας πλέον και τις προδιαγραφές Euro4. Παράλληλα, έχει αυξηθεί τόσο η χωρητικότητά του (276cc από 270) όσο και η ιπποδύναμή του (24,5 hp από 23,8).

Όσον αφορά σε εξοπλισμό και χρηστικά χαρακτηριστικά, το X-Town δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που φωτίζεται και ανοίγει από τον κεντρικό διακόπτη, μπορεί να χωρέσει δύο full face κράνη. Ο πίνακας οργάνων φέρει συνδυασμό ψηφιακών και αναλογικών ενδείξεων, παρέχοντας πλήρη πληροφόρηση αλλά και trip computer. Κεντρικός διακόπτης με μαγνητική αντικλεπτική προστασία, φώτα τεχνολογίας LED, ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων, ντουλαπάκι ποδιάς και θύρα φόρτισης USB συμπληρώνουν τον υπερπλήρη εξοπλισμό του. Για τον ανεφοδιασμό βενζίνης δεν απαιτείται ανέβα - κατέβα του αναβάτη, καθώς η τάπα πλήρωσης είναι στο τούνελ, ανάμεσα στα πόδια του.Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Παροχές για τους αγώνες με επίκεντρο τη Λάρισα

Παροχές για τους αγώνες με επίκεντρο τη Λάρισα

H Οργανωτική Επιτροπή του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδος και των αγώνων που διοργανώνονται στο πλαίσιό του στις 13-15 Οκτωβρίου με επίκεντρο τη Λάρισα αποφάσισε ήδη, από την αρχή της περιόδου υποβολής αιτήσεων συμμετοχής, να προχωρήσει σε μια σειρά παροχών προς τους αγωνιζομένους.

H Honda θα επιδείξει το R300

H Honda θα επιδείξει το R300

Η Honda Motor Co. προκειμένου να εορτάσει την 50ή επέτειο από τη νίκη του μονοθεσίου RΑ300 στην πίστα της Μόντζα, θα πραγματοποιήσει ένα γύρο επίδειξης πριν την εκκίνηση του 13ου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος F1.