Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμένει «ταύρος» ο Γουέμπερ

Παραμένει «ταύρος» ο Γουέμπερ
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 - 03:19

Τελικά ο Μαρκ Γουέμπερ, όχι μόνο δεν θα μεταγραφεί στη Ferrari, αλλά θα παραμείνει στη Red Bull και το 2013. Ό,τι καλύτερο για τον Αυστραλό οδηγό της αυστριακής ομάδας, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει το γκραν πρι του Σίλβερστοουν, πριν από μερικές ημέρες. Ο Γουέμπερ, ο οποίος προσπέρασε τον Φερνάντο Αλόνσο προκειμένου να φτάσει στον θρίαμβο στην Αγγλία, ήταν πανευτυχής μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας και στις πρώτες του δηλώσεις δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος.

«Είμαι στη Red Bull από το 2007 και αυτό το διάστημα έχω κερδίσει εννέα γκραν πρι. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή και σε... λειτουργία όλους τους κυλίνδρους. Γνωρίζω την ομάδα και νιώθω άνετα εδώ. Μεγαλώσαμε μαζί κατά τη διάρκεια των ετών και νιώθω πως το απόλυτα σωστό είναι να μείνω με τη Red Bull για μία ακόμα σεζόν», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Αυστραλού.

Ο Γουέμπερ μεταπήδησε στη Red Bull στις αρχές του 2007. Ο 35χρονος Αυστραλός έχει τερματίσει τρίτος τις δύο προηγούμενες σεζόν, ενώ το 2010, βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην κορυφή. Τούτη τη στιγμή, αποτελεί έναν από τους βασικότερους διεκδικητές του τίτλου, αφού βρίσκεται 13 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Φερνάντο Αλόνσο.

Διαβάστε επίσης

F1 και σε... καρτούν

F1 και σε... καρτούν

Η McLaren ξεκίνησε μια σειρά από βίντεο κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τους οδηγούς της.

Ο κρυφός άσος της Formula 1

Ο κρυφός άσος της Formula 1

Οι πιθανότητες για διεξαγωγή αγώνα Formula 1 στη χώρα μας αυξάνονται, καθώς υπάρχει νέος άσος στο... μανίκι.

Στόνερ στο... θρίλερ

Στόνερ στο... θρίλερ

Ο Κέισι Στόνερ με Honda ήταν ο αναβάτης που κέρδισε την pole position για το γερμανικό γκραν πρι.