Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χέρι» σε Ντάγκλας Κόστα ο Ρόμπεν

«Χέρι» σε Ντάγκλας Κόστα ο Ρόμπεν
Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015 - 15:01

Ελλείψει του Φρανκ Ριμπερί λόγω τραυματισμού, το πρώτο… «βιολί» στα αποδυτήρια της Μπάγερν Μονάχου, είναι φυσικά ο Αριεν Ρόμπεν. Ο Ολλανδός πλάγιος επιθετικός την είχε… πει μετά από τον αγώνα με τη Λεβερκούζεν στον Βιδάλ, επειδή εκείνος ήθελε να εκτελέσει να πέναλτι των Βαυαρών. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Ντάγκλας Κόστα να τα ακούσει, βρίσκοντας πάτημα στην κατάχρηση της ντρίπλας, όπως ο ίδιος πιστεύει ότι συμβαίνει με τον 24χρονο διεθνή.

Ο 31χρονος εξτρέμ έδωσε συνέντευξη στη γερμανική ιστοσελίδα Merkur.de όπου στην ουσία έκανε επίπληξη στον νέο του συμπαίκτη για τον απρόσεκτο τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος μπορεί να αφήσει εκτεθειμένη την ομάδα του, αλλά παράλληλα δεν δείχνει και τον απαραίτητο σεβασμό προς τον αντίπαλο. «Τεχνικά είναι πολύ χαρισματικός, είναι ένας κλασικός Βραζιλιάνος. Πρέπει όμως να πω επίσης ότι οφείλει να είναι πιο προσεκτικός.

Τα πολλά κόλπα είναι ωραία, αλλά ανήκουν στο τσίρκο», είπε χαρακτηριστικά ο Ρόμπεν. Ασφαλώς, αναφερόταν επίσης στο τελευταίο ματς των Βαυαρών πριν από το διάλειμμα για τις εθνικές υποχρεώσεις, που τυγχάνει να είναι και πάλι το ντέρμπι ενάντια στις «ασπιρίνες». Με το σκορ στο 3-0 για την Μπάγερν, ο Βραζιλιάνος ακραίος… ξεσάλωσε στις ντρίπλες, με τον 31χρονο διεθνή να συμπληρώνει στα λεγόμενά του: «Δεν πρέπει να ξεχνάς ποιον έχεις απέναντί σου και με το σκορ ήδη στο 3-0 θα πρέπει να δείχνεις σεβασμό».

Ο προπονητής πάντως της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, εξέτασε από διαφορετική οπτική τις ικανότητες του Ντάγκλας Κόστα, με τον Καταλανό τεχνικό να του σηκώνει ασπίδα προστασίας, λέγοντας για τον 24χρονο Βραζιλιάνο ότι: «Έτσι είναι οι Βραζιλιάνοι. Έτσι είναι και ο Νεϊμάρ, όπως και ο Ντάγκλας Κόστα, ένας καλός παίκτης και ένας καταπληκτικός άνθρωπος, ενώ δείχνει πάντα σεβασμό για τους αντιπάλους».

Διαβάστε επίσης

Συμβουλές Βενγκέρ σε Ανρί

Συμβουλές Βενγκέρ σε Ανρί

Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» τόνισε πως ο Γάλλος πρέπει να αλλάξει τη σκέψη του γύρω από το ποδόσφαιρο, ώστε να ακολουθήσει την προπονητική.

Οι κορυφαίοι του FIFA 16

Οι κορυφαίοι του FIFA 16

Η EA ανακοίνωσε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που θα περιλαμβάνει το νέο παιχνίδι έχοντας κάποιες εκπλήξεις.

«Μπορεί το Champions League!»

«Μπορεί το Champions League!»

Την πεποίθησή του ότι η Παρί Σεν Ζερμέν διαθέτει την ποιότητα να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εξέφρασε ο Τιάγκο Σίλβα.