Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συμβουλές Βενγκέρ σε Ανρί

Συμβουλές Βενγκέρ σε Ανρί
Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015 - 16:35

Τις συμβουλές του προς το πρόσωπο του Τιερί Ανρί δίνει ο Αρσέν Βενγκέρ, αναφορικά με τη σκέψη και την αντίληψη του δεύτερου αναφορικά με το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων», θέλησε να τονίσει στον Γάλλο πρώην σούπερ σταρ των Λονδρέζων, πως πρέπει να αλλάξει, ώστε να μεταπηδήσει από το στάδιο του ποδοσφαιριστή, σε αυτό του προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ανρί παρακολουθεί σεμινάρια, ώστε να αποκτήσει δίπλωμα, ενώ βρίσκεται στο επιτελείο της Κ18 της Άρσεναλ.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του Αρσέν Βενγκέρ:

«Ο Τιερί θα αντιληφθεί τι χρειάζεται για να μπορέσεις μια μέρα να αναλάβεις και να προπονήσεις μια ομάδα. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, δουλεύεις όντας το κέντρο. Όταν είσαι προπονητής, το κέντρο είναι όλοι οι υπόλοιποι. Απαιτείται ψυχολογική και πνευματική δουλειά και αλλαγή για να περάσεις από το στάδιο του ποδοσφαιριστή σε αυτό του προπονητή και δεν είναι εύκολο. Πρέπει να ξέρεις να μεταφέρεις στους υπόλοιπους τις γνώσεις σου».

Διαβάστε επίσης

«Δεν είχα κίνητρο να φύγω»

«Δεν είχα κίνητρο να φύγω»

Ο Πολ Πογκμπά τόνισε πως δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το Τορίνο.