Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μου λείπει να είμαι ο αρχηγός της Λίβερπουλ»

«Μου λείπει να είμαι ο αρχηγός της Λίβερπουλ»
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 - 18:04

Με μεγάλη πικρία μίλησε ο Στίβεν Τζέραρντ αναφορικά με το κεφάλαιο Λίβερπουλ, από το οποίο αποτελεί εδώ και λίγο διάστημα παρελθόν.

Ο επί χρόνια αρχηγός και ηγέτης των «κόκκινων», που λατρεύει την ομάδα και λατρεύεται από τον κόσμο της, λίγο πολύ άφησε αιχμές για τους ανθρώπους του συλλόγου, καθώς δεν του πρότειναν μια λύση για να παραμείνει στο «Άνφιλντ».

Όπως τόνισε μια ιδανική λύση θα ήταν να συνεχίσει ως παίκτης και συνάμα συνεργάτης του Μπρένταν Ρότζερς και να βοηθούσε και απ' αυτό το πόστο την αγαπημένη του Λίβερπουλ.

Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του:

«Μου λείπει να είμαι ο Στίβεν Τζέραρντ, ο αρχηγός της Λίβερπουλ και να βγαίνω μπροστά στον κόσμο με αυτή την πίεση και να προσπαθώ να πάρω το αποτέλεσμα γι' αυτούς. Μπορώ ακόμα να παίξω, αλλά σωματικά δεν θα μπορούσα να παίζω σε κάθε παιχνίδι, στην ηλικία μου είμαι. Δεν απόλαυσα το γεγονός ότι ήμουν αλλαγή πέρυσι. Δεν απόλαυσα το γεγονός ότι δεν ήξερα αν θα είμαι βασικός ή όχι. Έχει περάσει πολύς καιρός που αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έψαχναν για ένα νέο Νο2, Νο3, Νο4 στο πάγκο. Θα μπορούσα να έχω καλύψει έναν από αυτούς τους ρόλους, όπως επίσης και να είμαι διαθέσιμος σαν παίκτης. Θα μπορούσα να είμαι ένας καλός παίκτης, μία καλή αλλαγή, όπως και να αποκομίσω προπονητική εμπειρία που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν».

Διαβάστε επίσης

Ανανέωσε ο Ντε Χέα!

Ανανέωσε ο Ντε Χέα!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας από εκεί που βρισκόταν ένα βήμα πριν τη Ρεάλ Μαδρίτης και το κλίμα ήταν άσχημο γι' αυτόν στη Μ. Γιουνάιτεντ, ανανέωσε με τους «κόκκινους διαβόλους» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σοκ με Κουρτουά!

Σοκ με Κουρτουά!

Ο Βέλγος γκολκίπερ είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες, εξαιτίας ενός τραυματισμού.