Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανανέωσε ο Ντε Χέα!

Ανανέωσε ο Ντε Χέα!
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 - 17:36

Η περίπτωση του Νταβίντ Ντε Χέα είναι ο ορισμός της φράσης «πως αλλάζουν οι καιροί...», καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Παρόλο που πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τη μεταγραφή ωστόσο να χαλάει στο... παρά πέντε και το κλίμα γι' αυτόν να ήταν «βαρύ» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγινε η ανατροπή των δεδομένων.

Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι διάβολοι» και ο Ντε Χέα προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με οψιόν ακόμα ενός έτους.

Μάλιστα έκανε και δηλώσεις αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι χαρούμενος που ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για μένα στη Γιουνάιτεντ. Ανέκαθεν λάτρευα να αγωνίζομαι με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες και μπροστά στους φανταστικούς οπαδούς μας.

Είμαι σε ένα μεγάλο κλαμπ και το Ολντ Τράφορντ το ιδανικό μέρος για να βελτιωθώ κι άλλο. Ανυπομονώ να αφήσω πίσω μου ένα δύσκολο καλοκαίρι και να συγκεντρωθώ στο πώς θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να φέρουμε επιτυχίες».

Διαβάστε επίσης

Σοκ με Κουρτουά!

Σοκ με Κουρτουά!

Ο Βέλγος γκολκίπερ είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες, εξαιτίας ενός τραυματισμού.