Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ελλάς Βερόνα ο Ματουζάλεμ

Στην Ελλάς Βερόνα ο Ματουζάλεμ
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015 - 02:01

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Η Ελλάς Βερόνα αποτελεί τον επόμενο σταθμό της πλούσιας καριέρας του Φραντσελίνο Ματουζάλεμ.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος έχει να επιδείξει σπουδαία σταδιοδρομία στα γήπεδα του Campionato φορώντας στο παρελθόν τις φανέλες των Νάπολι, Πάρμα, Λάτσιο και Τζένοα, υπέγραψε την Παρασκευή συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα της Βερόνα, η οποία τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή και διατηρεί την οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ματουζάλεμ, ο οποίος την περίοδο 2006-07 αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό ως παίκτης της Σαχτάρ στη φάση των ομίλων του Champions League, (σ.σ. είχε σκοράρει στο 1-1 του Καραϊσκάκη) την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Μπολόνια την οποία και βοήθησε αποφασιστικά να επιστρέψει στα σαλόνια της Serie A.

Η ανακοίνωση:

«Η Ελλάς Βερόνα ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Φραντσελίνο Ματουζάλεμ ντα Σίλβα. Ο «Μάτου» πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, ενώ επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 27».

Διαβάστε επίσης

Αποβλήθηκε ο Μιραλάς!

Αποβλήθηκε ο Μιραλάς!

Ο Βέλγος πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Έβερτον πρόλαβε στα τρία λεπτά που αγωνίστηκε μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, απέναντι στην Σουόνσι (0-0) να αποβληθεί

«Κάναμε το τέλειο παιχνίδι!»

«Κάναμε το τέλειο παιχνίδι!»

Τον ενθουσιασμό του από τη συνολική εμφάνιση της Ρόμα και την ισοπαλία που απέσπασε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Κώστας Μανωλάς.